Dobro jutro!
Eno veliko
za vse!
Živel 1. maj!
Jaz se počasi pobiram. Me je prejšnjo sredo malo zvilo. Tako močno me je bolelo grlo, da se sploh ne spomnim, da bi kdaj tako

pa vročina... Mogoče je bila angina, ali pa kaj drugega

HB za Tantum verde v pastilah, sem vsaj slino lahko požirala. Potem pa nadležen suh kašelj

. Sem bila prav sitna.
mml: joj, upam, da kmalu porihtate ta ušeska. Jaz ti lahko ponudim le alternativna "zdravila". Kako pa je z Mančinim kašljem? Bina začne ponoči kašljat, če ji ukinem Ventolin. Glasovnice pa še zbiramo.

za vrtec. Beti je bila
tudi letos zavrnjena 
. Je pa 2. na čakalni vrsti

.
Nana Liza:

za Elo, plenica o pa tudi kmalu preteklost. Mi sedaj prepričujemo Beti, da bi jo zamenjala za kahlo pa sploh noče slišat

. Je ne mislim silit, ker tudi Bina se je odločila sama in od takrat je brez podnevi in ponoči in le enkrat ji je ponoči ušlo.
lonja:

, da očka ne daste. Saj, če bi bila kakšna druga država, bi šle lahko z njim.

Joj, barve sten. Mene sedaj daje, da mi malo barvala, vsaj B&B sobici, razmišljam o vzorčkih, nalepkah... potem pa vidim cene... pa malo razmišljam, da bi si sposodila grafoskop, da bi kaj narisala... joj te odločitve

Ne, rolamo pa ne. Bom počakala, da Bina pridobi na moči, mogoče teži

, mogoče v jeseni. A se nama pridružita?

za čevapčiče, Bini sem jih tudi naredila in moram priznat, da so zelo okusni.
tinas: a imate sonček? Kako je bilo na nastopu? Najbrž si bila zelo ponosna mami.
šnucika: eno pasje vprašanje. A je šnavcer lahko zunaj v pesjaku? Ker mi sli ne moremo privoščit psa v hiši. Sedaj upam, da dobimo enega labrdorskega pubertetnika na počitnice

Naj te hitro zapustijo vse tegobe! Pa naj ti hitro mine dan v službi.
Izabela_: si že kaj bolje? A sem že povedala, da navijam za Izo?

Kako je z vrtcem? Se Matevž veseli, da bo dobil sestrico/bratca? Si ga kar predstavljam kako pozornen je do vaju.
Jan Jan: joj, pa ne angina

, naj mu AB hitro pomagajo. Potem pa le hitro po probiotike. Nam so svetovali Baktoflor, baje se ga dobi že pri nas, mislim da v Sanolaborju. Je fajn, ker je prah pa ga kam zamešaš. Beti tudi rastejo zobje in to tako zelo počasi

, prvega je dobila za prvi rojstni dan, sedaj pa jih ima 8 in spodnje š**** štiric

, sem ji kupila jantarjevo ogrlico in nočnega joka ni več. Ne vem ali je to le slučaj ali pa sedaj rast malo počiva. Naj vas bacili kmalu zapustijo.
ac: a si na masaži? Ti le uživaj!
NRMM: a učke počivajo? Upam, da sta imela čas zase, da sta imela varsto za M&M. Ko se pa vrneš pa začnemo planirat

Ker brez tebe pa res ne gre

.
Grem B&B nekaj za malco naštimat.
Lep vikend