Juhuhu!
Pa je tu! Naš mesec! In za začetek naša Ema!
Vse naj naj naši šestletnici. Juhuhu! Želimo ji veliko veselja na blazinah, pri ubiranju strun, peki mufinov in crkljanju na kavču z najdražjimi.
NRMM: ja, ta presneta pršica! No, mi se borimo z njo in proti njej že od 9. meseca

Najbrž so ti dali že kup informacij. Meni najpomembnejše. Čim manj tekstila v sobi (nič tepihov, zaves, plišastih igrač...), oblečena vzmetnica z zaščitno prevleko, prav tako blazina in odeja (ti ni treba, če ju lahko opereš in posušiš na 60 stopinj), posteljno perilo menjaš vsak teden in jo opereš na 60 stopinj. Plišaste igračke, od katerih se ne more ločit zamrzneš za dva dni in potem opereš. Sedežna oz. kavč je najboljši usnjen (mi imamo mikrofibro in je OK). Nekatere draži tudi v avtu... No, nam niso klasični antihistaminiki nič pomagali. Sedaj so ji predpisali še sprej za v nos Avamys in je neprimerno boljše. Pa vlaga v prostoru tudi vpliva. Ko je jemala Claritine pa ni bilo nobene razlike. Aja, pa izpiranje nosu s toplo slano vodo. Ja, vem, nič kaj prijetno, pa vendar pomaga.
cuma: najbrž ima tvoja sum na astmo, ker pred petim letom jim ne morejo nič dokazat. Bina ima tudi PEF meter in Flixotide. In šele letošnjo jesen smo zaznali izboljšanje. Najbrž ji je škodila pršica v vrtcu. Je pa alergija na jajca povezana s pršico, ki draži občutljive dihalne poti. Sicer ne vem kako tvoja Tinka prenaša inhalacije s fiziološko; nam so jo predpisali na Debelem rtiču pa je potem pristala na urgenci in Medrolu. Naša alergologinja pravi, da te inhalacije niso za astmatike, ker jim otežijo dihanje. Držim pesti, da kmalu zadihate normalno, brez strahu.
mml: upam, da se že stiskaš s svojima kravželjčkoma. B&B sta ju precej pogrešali. So mi prav manjkali pondeljkovi klepeti.
lonja: od jutri naprej sem za tortico

res, da od naslednjega petka lažje, ker smo naslednji teden same.
tinas: tudi delavec bo enkrat odšel, vendar ti moram povedat, da dela pri hiši nikoli ne zmanjka

Lepo se imejte na sejmu.
izabela; naj bacili in virusi zapustijo vaš dom. Veš, Bina teh stvari nikoli ni imela na jedilniku. Me včasih kdo čudno gleda, pa sem sedaj prepričana, da je bila taka stroga in okrnjena dieta edino pravo zdravilo in čas, ki se na začetku zdi tako dolg... pa kar hitro mine.

za pomoč zapuščenčkom. Naš kosmatinček je prejšnji teden dobil nenapovedan obisk iz zavetišče, so delali kontrolo, in je ubogo gospo tako nalajal, da jo je bilo pošteno strah
ac: Sara je pametna punca

, kaj pa če bi živeli na čolnu tako kot tiste hišice v Amsterdamu, bi rekla, da bi ji bilo všeč

. Kako pa Majina koža? Ji centralna kaj nagaja?
sonček balkonček: 
za javljanje

A nam boš pokazala kako izgleda sobica. Če se ne motim ste takrat, ko si se nazadnje javljala opremljali prizidek. Se motim?
šnucika: Veš kaj! Daj javi se! Ne moreš rečt, da ležiš in se sončiš. Daj reci, da imate sonce. Sem danes na obvoznici premišljala, če ne bi bilo bolje, da bi zavila za smer KP in se peljala in peljala... Me včasih prime, da bi se vsedla na vlak in peljala morju naproti
Tako, megla me še kar čaka. Ji grem povedat, da je ne maram, da čakam sonce. Bom videla katera bo vztrajnejša
Pozdravček z Barja