Jutro! Hvala za čestitke
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Grahek85 čestitke
Waw pa še spol veš, mene vedno bolj firbec matra kaj bo. Kolk pa je velik?
Naš je bil 7cm
Frajer ma 5,7cm, kar je čisto povprečno za toliko tednov
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Grahek čestitke za dobro opravljeno NS! Si pa bila pri dr. Babnikovi v Dravljah, ne? Jaz imam pri njej v četrtek zjutraj, pa me zanima, če se ti je ful posvetila?
Ja bla je super! Meli so gužvo in smo bli notri 15 min kasneje, kot smo bli naročeni, pa je bil pregled še vseeno super. Vse pove, kaj je kaj, kaj kaže na UZ in kaj bo izmerila. Če jo kaj vprašaš vse razloži, tudi končne rezultate vse pojasni. Ful se je potrudla, da mava lepe slikce in filmček na CDju, pa še sprintala je dve veliki iz 3D in eno malo za na hladilnik. tudi do drageca je bla ful prijazna. Pa še sestra je prijazna

Res zelo lepa izkušnja!
IZVIRNO SPOROČILO: kejti
Glede folne kisline tako kot se sprašuje majčyca se sprašujem tudi jaz do kdaj jemati? Ali celo nosečnost?
Samo folno naj bi se lahko opustilo tam med 12. in 14. tednom, ker se do takrat formacija živčnega sistema bolj ali manj zaključi. Če se hrbtenjačni kanal ni zaprl do takrat, se nikoli ne bo in govorimo o spini bifidi, ki je nepopravljiva napaka. Če pa jemljete kombinirane tabletke, npr. Elevit ali Centramed mami, pa nekateri ginekologi priporočajo nadaljevanje z uporabo, ker je v teh tabletkah tudi veliko vitaminov in železa.
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Mene zanima, kako je zdaj z vašimi slabostmi?
Meni se vse rahlo umirja, ampak niha. Včeraj zvečer mi ful ni blo fio v želodcu in danes zjutrj tudi ne. sem morala hitro nekaj pojesti. Sicer pa gre malo na boljše. Je pa res zanimivo, kako velike razlike so med nosečkami, sploh pa pri isti ženski v različnih nosečnostih! Res zanimivo.
IZVIRNO SPOROČILO: nony
mene pa zanima če ste se že vpisale v materinsko šolo?...in če boste sploh šle...
100% grem, vpisana pa še nisem. Sem pa našla tale super
link, kjer je ful informacij o tem:
http://www.mojmalcek.si/teme/nosecnost/87/sola_za_starse.html IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
A v lj v mestnem h&m majo oddelek za nosečnice. Sem bila kake 3x tam v celih 4h letih pa se nisem zavzela.
Ne, žal samo na rudniku. Pa tudi tam ni ponudba mnogo obširna. V centru Lj ima Zara program za mamice.
O,
pajcevina, tvoja je Eva? to ime sva si midva izbrala za deklico! Je ful lepo.
ugi, čestitam!!!!

Ful fino! Madona, je pa že velik tvoj človeček
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 30.6.2009 9:45:01 >