Dan punce
Kako ste kaj? Jaz sem dopoldan malo delala, malo sem se potepala in uživala na pijači s kolegico Končno je tudi malo lepše vreme, da lahko vsaj na sprehod grem
IZVIRNO SPOROČILO: Boka
Maycica, meni je G rekla, da naj preneham jemati folno po 12 tednu. Glede pregleda pa mislim, da bi lahko izmeril ns, saj boš tako rekoč na pragu 12 tedna, ns se pa lahko izmeri že v 11. tednu, se pravi, ko si noseča 10t in x d. upam, da se bo dobro videlo
Joj, res upam, da bo že lahko izmeril in da se bo videlo, predvsem pa, da bo vse ok
grahek85 - čestitke za včerajšnji pregled pa ful lepa slikica
kejti - tudi tebi čestitke za NS
Mislim, da bom jaz tudi jemala Elevit celo nosečnost. Moja sestra je jemala Elevit celo nosečnost in še kasneje, ko je dojila.
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Mene zanima, kako je zdaj z vašimi slabostmi? Jaz sem danes dopolnila 12 tednov, pa mi je ob popoldnevih in večerih še vedno slabo za umret. Pa skoz imam tak čuden okus v ustih . Do kdaj bo to trajalo Jaz sem mislila, da zdaj se pa mora že počasi končat. V 1. nosečnosti mi je bilo slabo točno 1 teden, zdaj pa tako...
Meni pa že nekaj časa ni več tako slabo, kot mi je bilo. Tu in tam še občutim takšen čuden občutek želodcu, drugače pa se kar ok počutim...
IZVIRNO SPOROČILO: nony
mene pa zanima če ste se že vpisale v materinsko šolo?...in če boste sploh šle...
Jaz tudi razmišljam o tem, pa imam tako v četrtek pregled in bom tudi malo sestro vprašala o tem, kje je to na Ptuju in kako pogosto je.
ugi - čestitke za super pregled včeraj
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Joj, škoda da ni tu v h&m, ko mam čas popoldne... Ma bo treba v mb-ju it
Jaz sem bila včeraj v MB v H&M-u in nisem našla čisto ničn pametnega Jaz sem razmišljala, da bi kar v Avstrijo šla pogledat, ker tu res ni bilo nič kaj, druge trgovine za nosečnice pa se mi zdi, da so ful drage
KiA*** - čestitke za in dobrodošla med nami
polho3006 - vse čestitke za rojstni dan upam, da si in še boš lepo praznovala
Tudi meni se ful lušta coca-cole, pa je prej tudi nisem nikoli pila, zdaj pa bi jo kar vedno pa se poskušam malo nazaj držat, ampak kdaj pa kdaj pa me vseeno premami
Boka - uživaj na zasluženem dopustu
Teni - tudi ti maksimalno uživaj in samo razmišljaj pozitivno
lejla969 - čestitke tudi tebi za pregled

upam, da ti slabosti čimprej minejo!!!
Pri meni pa so nekje pred 10. leti ugotovili, da imam malo prenizke levkocite in so me pošiljali na vse mogoče preglede, ampak niso nič ugotovili. Potem pa mi je lani aprila revmatologinja (pri njej sem bila ravno zaradi težav z levkociti) rekla, da v primeru zanositve moram prit nazaj k njej, da mi predpiše 100mg aspirin, ki bi ga nja jedla skozi vso nosečnost, ker prepreči ss. Včeraj sem bila tam in me je dala na odvzem krvi, da mi preverijo kardiolilinska protitelesa (upam, da sem prav napisala) in mi je kar predpisala aspirin za vsak slučaj. Ker če bi bili ti moji testi pozitivni, bi se lahko zgodilo, da bi se na posteljici začele delat neke resice in bi plod po 10. tednu začel odmirat in bi prišlo do ss. Zdaj pa me je kar malo strah jest ta aspirin, čeprav mi je zatrdila, da plodu ne škodi, ampak v primeru pozitivnih testov lahko samo koristi. Na rezultate krvi pa moram čakat 3 tedne (tako dolgo namreč trajajo te preiskave) In mi je rekla, da dokler ne dobim izvidov, naj kar jem aspirin za vsak primer in če bo vse ok, mi ga bo ukinila... Upam, da bodo dobri rezultati, sem kar malo zaskrbljena