Zdravo.
Najprej polho: VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!
Včeraj sem ful hitro zaključila z RR, pa sem spregledala. Sori.
Včeraj sva mela obiske, sta prišla tast, tašča in starejši brat od mojega in sva povedala veselo novico
Je blo ful fino! Tast ves res ful vesel, nisem si mislila, da je taka nežna dušiča, tašča je pa skor skupi padla od veselja, kr ni mogla nič, sam jokala je pa objemala
Še bodoči stric je bil ves nasmejan. Fino
Se vidi, da je bla prvič taka novica.
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83
Kar se pa mehurčkov tiče - nikoli nisem marala teh pijač z mehurčki, sedaj pa mi gre po glavi samo šveps in kokta. Katastrofa......
Hi hi, jaz povsod radensko ulivam not. Še v pomarančni sok

Pa malo kokakolce zero si tudi privoščim sem pa tam. Ne smem cukra ker mam PCO potem pa bolj te lahke variante žulim.
Wa,
boka, fino se mej na mini dopustu

Upam, da boste meli lepo vreme
lejla, super za NS

Saj menda bo zdaj že počasi popustila tale slabost... Kako je bilo s tem pa pri Miranu?
majčyca, to sem pa že brala. Maš ful srečo, da so te že v naprej pogruntali, ker precej žensk takole ugotovijo šele po ss. Menda ne bo z aspirini nič narobe, če ti jih je predpisala ravno z namenom ohranjanja nosečnosti. Je za dober namen, tako da nič panike. Bolš tko kot da gre kaj narobe.
nikita, spol ti lako ugotovijo na vsakem UZ, samo v kasnejših mesecih se težje vidi, ker je že malo zgužvan in ni prostora. Če maš pa kako slikco, sem vidla, da jih pošiljajo Pušenjaku na med.over.net, pa jim on pol pove, če se da.
polho, smotano "darilo" za RD

Jogurt res pomaga, samo pazi, da bo probiotičen. Pa zmanjšaj OH in sladkor, ker to hrani gljivice in gre ful hitrej. Sem veteran na tem področju, tako da so preizkušene zadeve
MMMojca, pozdravljena