Najprej pozdravček vsem novim in čestitke tistim, ki ste bile na uspešnih pregledih
Mi smo imeli prejšnji teden NS in je bilo OK, čeprav je mali štrajkal in se ni hotel nič preveč kazat, v glavnem se je obračal nekam stran.
Včeraj sem bila tudi na posvetovalnici, kjer je tudi vse dobro, raven železa še višja kot na začetku prve
, pritisk tudi dober. Naslednja posvetovalnica je 17.8.
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
Jaz se pa s palačinkami bašem, jih je mož spekel

jaz bi tudi lahko palačinke jedla vsak dan, mljask, mi ful pašejo
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1
Dekleta ste se kaj zredile
Zaenkrat sem na kilaži kot pred

, s tem, da sem najprej 3 kg shujšala zaradi slabosti.
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
in pol, sama voda, tako hudo sem zatekala in pol te kg dol spravit
.
Žaži, ne govori, zadnji mesec je bil nočna mora

sama voooda, v nogah v rokah, boleli so me prsti, prstana nisem dala dol, ker me ni nihče na to opozoril, potem pa sem se nekega dne zbudila in ga nisem mogla več sneti dol. Šele pol leta po porodu mi je to uspelo

Skratka, tokrat resno premišljujem o alternativah - tista stvar, ki jo izvajajo v LJ (kako se že reče... nek "wraping" čez trebuh... abdominalna dekompresija, če se ne motim...) ali pa kakšna akupunktura, ki bi zmanjšali to nadležno otekanje... Bomo videli.
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
Mi2 mal že gledava za vozičke, ampak še nič pretiranega... Jst bi ful mela Quinny-ja, ker so mi ful fini da je vse kompatibilno, sam me moti, da je na tri kolesa pa precej drag je. Bomo še vidli, do jeseni je še čas.
Grahek, iz istih razlogov sem se jaz odločila za Maxi Cosi Mura 4, ki ima 4 kolesa (sprednja vrtljiva 360). Ima vse, kar imajo Quinniji (ker je to znamka od iste korporacije - Dorel) in vse stvari (jajčka, vse košare od Quinniya, marele, vreče...itd.) pašejo tudi na Muro (dobiš adapterje zraven).
Aja, voziček sem kupila sicer nov, košaro pa rabljeno od Quinniya za manj kot pol cene in je bilo super. Itak jo rabiš samo par mesecev. Sedaj pa čaka na novega uporabnika