Hej hej punce!
Po nekaj dnevih se končno spet malo oglašam, mi prej sploh ni šlo skozi s časom
Prejšnji teden v četrtek sem imela pregled in ker je že dobolj velik, mi je G naredil tudi NS. Z mojo malo pikico je vse ok, edino stvar, ki je zaskrbljujoča je to, da je na posteljici nek hematom v velikosti 1x1,5cm oz. G je rekel, da se točno ne vidi kaj je, ali je to hematom ali pa so povečani sinusi. Pravi, da zaenkrat ni nič nevarno za , zdaj samo upamo, da to ne bo rastlo, da ne bo jemalo preveč prostora v posteljici Zdaj imam naslednji pregled 23.7. (ravno zaradi tega, da bo G to spremljal) in bomo videli kaj bo. Na NS pa je bilo vse ok. Za downov sindrom je možnosti 1:4810, tako, da je vse ok
Spola pa še nismo videli je pa moja pikica prejšnji teden v četrtek bila velika 4,51 cm in mi je PDP zaenkrat prestavil na 16.1.2010 (prosim, če se lahko to vpiše na seznamček, tudi datum za naslednji pregled).
Zdaj res samo upam, da bo vse ok... Drugače pa mi je G rekel, da ne smem imet nobenih naporov, tudi nama je odsvetoval.
kenya - komaj zdaj sem prebrala zate... zelo mi je žal za tvojo pikico
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83
2. Kakšen poklic opravljate? Jaz sem računovodkinja in sem trdno prepričana da bom delala do zadnjega - če se bo le dalo!
3. A si bo katera izmed vas naredila seznam kaj vse potrebujete dojenčka ali boste kupovale in nabavljale sproti - po potrebi? Sama sem se odločila da takoj ko izvem rezultate NS grem kupit en kompletek (da ga bo dojenček imel ko pride domov iz bolnice) in pa takrat grem tudi po voziček - ki ga imam rezerviranega pri eni znanki - da mi ga prej ne proda.
Jaz sem trgovska potnica in bom tudi delala vse dokler bom lahko, ker me to delo ne utruja in še veseljem ga opravljam.
Glede seznama kaj vse potrebujem za dojenčka, pa sem že tudi sama razmišljala, da bi ga naredila. Stvari pa zdaj še ne bom kupovala, bom počakala še kakšna 2 meseca, preden bom kaj kupila.
Sva pa bila včeraj popoldan v lubijem v Avstriji in sem si kupila ene kavbojke in ene poletne hlače, 2 majčki in 3 modrčke, ker so mi moji že premali. Tako, da sva spet malo zapravljala, ampak je pa bil prav fajn občutek, ko sm lahko kupovala te stvari in pa tudi fajn občutek bo, ko me moje navadne hlače več ne bodo tiščale, ker jih res več nisem mogla imet zaprtih, tako, da je bil skrajni čas, da sma nekaj kupila
miklarom - upam, da so ti do zdaj že vse uredili in da se ti in v tebi dobro počutita
IZVIRNO SPOROČILO: ellie
Punce...a ima katera angel sound? Meni ga bo sestrična posodila...pa me zanima od katerega tedna dalje se sploh sliši srček?
Tudi meni ga je sestrična posodila, pa sem ga že sprobala, ampak še nisem nič slišala (sem pa danes 11T 6D). Upam, da se bo hitro kaj slišalo.
Punce, vsem iskrene čestitke za uspešne preglede in NS!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1
Dekleta ste se kaj zredile
Jaz sem na prvem pregledu imela 1,5kg več kot pred nosečnostjo, zdaj ko pa sem imela drugi pregled, pa sem imela enako kg kot na prvem pregledu. Je to normalno?
polho3006 - fajn opravi jutri!!
Glede hrane pa jaz tudi kar veliko pojem - v primerjavi s prej. Zajtrk je pri meni obvezen, drugače se želodec kar fejst pritožuje potem pa čez cel dan jem sadje, ki mi ful paše (še posebej belo grozdje in breskve), pa kosilo je obvezno, pa zdaj tudi vedno kar obilna večerja (ki je pred nosečnostjo ni bilo). Tako, da imam res srečo, da se mi na kg še ne pozna toliko
Punce, kaj še imate povečan beli tok? Jaz ga imam ful, včasih se kar vlije iz mene
sisi77 - dobrodošla med nami!! Sem videla, da si napisala, da si iz Ptuja. Mogoče se celo poznava Sem tudi jaz bivša Ptujčanka, zdaj sicer živim blizu Ljutomera (čeprav sva z lubijem večinoma pri njem - v Voličini), drugače pa sem vsak dan na Ptuju.