O, oranžna RR! Ne vem, če mi je glih zelo všeč... Malo je močna barva
Evo mene od zobarja (in nagradnega šopinga), mam nov zobek
2 tedna nazaj mi ga je pol ven padlo, mam enega zdravljenega (brez živca) in se je sesul, ko sem jedla eno pecivo. Sem mislila, da je notri kaka koščica, pa sem ugriznila v pol zobeka in potem tisto v paniki še pogoltnila, ker nisem mela kam pljunit
Zdaj mi je pa manjkajočo polovico "dodelala". Je pa ful zanimivo bit pri zobarju, pa ti skos neki muštra po ustih in s tisto mašino, ki spušča un ogaben zvok, pa nič ne boli
Je kar hecno, ko si ves v krču, ko čakaš bolečino, pa ni nič
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
Pri nas vsakič na začetku pri sestri daš urin, ona not namoči eno palčko in pogleda, če so kake bakterije prisotne
O, ker luksuz, pri moji G moramo pa dol v laboratorij in tisti WC-ji so pa milo rečeno grozljivka

Vse je staro in predpotopno, smrdi za umret, not se ne da zaklent in so mi že 2x ene stare babe not uletele. Tko da se moraš tam napržit s tistim lončkom v roki in lovit kar pač priteče, pazit, da se ti slučajno hlače ne namočijo v lužo pod tabo, balansirat torbico, da ne opleta (ker pač ni nobene kljukice) in potem moraš pri vsem tem met še prosto roko, da lahko vlečeš vrata k sebi ker une bakice tut potrkat ne znajo

Pol pa mej živčen mehur ko jaz, ki se zaštopa, ko je treba lulat na ukaz. Nazadnje sem rabila 30 min, da sem bla nazaj pri gin. v 2. nadstropju. Podn in žalost
tinncyka, čestitam za prestolonaslednika

Pa če se ne motim, mata za ta primer ime že izbrano po očkatu, a ne?
Ni za kaj za seznam, menda je vse OK. Bom še kdaj uletela, če bo treba
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Jaz bom mela spet za toxo pregled Ma se pač bolj pazim pa zelenjavo in sadje fuuul umivam, tak da grem včasih sama sebi na živce
Ja pa nabavila sem razkužilo za roke in vedno, ko sem kje kjer je veliko ljudi si razkužim, včeraj pa itak, ko sem bila v bolnici pri teti na obisku, še moj si je moral, ker se je ograje dotikal...
Uf mene tudi še čaka za toxso, samo ne ju3, mislim, da bo naslednjič. Tudi jaz vse umivam kot zmešana pa zunaj ne jem solate, ker ne vem, kako je umita. V bistvu zelene solate tudi doma nisem jedla od takrat, ko sem izvedela rezultate, ker se mi je ne da toliko prat, da bi bila zadovoljna. Jem olupljene kumarice, fižol v solati pa kak paradajz, če je kupljen (tam na pridelavi ziher ni mačkov) al pa domačega, če je bolj iz visokih delov rastline

Pa z razkužilom tudi jaz malo teroriziram

Moj se je že vdal, sma pa mela obiske (en mlad par) in sem kar rekla "najprej roke umit", kaj pa čem. Sej nosečke smo lahko malo čudne pa tečne
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Mozolje pa ja in to po obrazu, da sem sama sebi grozna in to take globoke podkožne, ful boleče...fuj ! Sem kot pubertetnica. Pa upam da bo minilo, da ne bom taka do januarja.
Ja točno tako tudi pri meni...

Pa še bleda sem, ko da bi me sredi februarja iz Save potegnili in potem mam od vsakega mozoljčka rdeč flekec še 2 ali 3 tedne. Lahko si predstavljate, kak obraz mam - flek pri fleku pri novem mozolju. Pa hrbet tudi, prvič v življenju.
Oren čestitam za NS

A spol vesta?
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
Mozoljaste sem pa jaz tudi, kar cvetim po obrazu, pa da ne govorim kako mi dlake nagajajo, kar neki puhec po obrazu, pa po celem trebuhu navzgor....bljaki
Khem khem

Meni se tudi zdi, da mam po trebuhu kr neke dlakice

... Sicer svetle, ampak WTF... Kaj ko bo zima bom Jeti.. Aha berem in vidim, da ostale tudi, JUHU

Nisem čudna, ha ha ha

Super je tale RR

Mi pa po nogah dlake ful počasi rastejo, tako da si jih spet brijem, me pukanje boli. Pa ful mam na novo pigmentnih znamenj. Že tko jih mam kar nekaj, zdaj je pa ful novih