IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Jaz pa sem zaenkrat končala s čiščenjem, se mi ne da več...sem čisto zakuhala
, tako da sem si zdaj klimo prižgala, v stanovanju mi kaže namreč 29 stopinj...ma za popiz...zdaj pa si bom eno mineštrico od včeraj segrela, pol pa pod tuš.
Žaži, ma me prou zanima, ma kaj te vso to prebadanje za uhančke na vseh teh mestih ni bolelo? Čeprav sem v zdravstvu, mi ob vsem tem prebadanju grejo kar kocine gor-in teh zdaj v nosečnosti ni malo
.
Seveda je bolelo, ko svinja

. Popek niti ne, pač tisti moment, itak je to par sekund in je mimo, pa pol pač še malo boli. Samo meni je ven lezel, telo ga zavrača in mi je ven padel, pa pol sem ga šla na novo delat in je bila seveda na mestu brazgotina, ki je valjda trda in ko je to brazgotino prebadala, ajao, to je pa bolelo, oziroma bolj skelelo. Ampak preživiš.
Naslednji je pa bil uhan v jeziku, takrat pa nekaj po ustih razkužiš in ti ful omrtvi jezik, sploh ne boli na licu mesta, ampak potem.....ajao, tako me je bolelo še vsaj en teden, da sem se ponoči hotela z glavo v zid tolči, pa pojma nisem imela, da ga lahko sama ven vzamem, ker bi ga vzela, tista, ki mi je delala pa je šla na dopust. In sem trpela kristusove muke, jedla sladoled, led v usta, samo župice.....pol se je pa pomirilo in je bil ok, je pa hecno, ko ti skozi jezik mrzlo, ko ješ sladoled, pa vroče, ko ješ juho in kak špaget ali rezanc se zna gor zaviti in naučiti se moraš spet govoriti, ker res govoriš čisto drugače. Ampak, da ne govorim o zadovoljstvo mojega moža, pa sploh piersingov ne mara.
Pol sem si pa čez kako leto dala še pod ustnico, tisto pa zelo boli ko dela, ker je res trdno tkivo in mora fajn not tiščat iglo, me pa skoraj ni bolelo, kak dan je bil otečeno.
Sedaj pa nimam nič več, sem morala pred CR vse dat ven, pa tega pod ustnico celo malo pogrešam, mi je bilo všeč, mogoče pa spet kdaj kasneje, nikoli ne veš