Dober večer punce!
Meni se ni uspelo čez dan nič oglasit. Sem imela najprej kar nekaj dela, ker je šel danes moj lubi nazaj v Nemčijo (po dveh mesecih, tako, da se zdaj spet privajam, da sem spet sama doma
), potem pa sem imela še čistilno akcijo, je bilo že res potrebno
Tako, da sem si komaj zdaj uspela vzet malo časa za računalnik.
Tiste, ki imate doma Angelsound - ga veliko uporabljate, veliko poslušate srčke svojih pikic? Jaz se mi zdi, da kar skoraj vsak dan tam nekje za kakšno minutko... Kaj bi lahko to kaj motilo mojo pikico?
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen
Aja, še to... Koliko laboratorijskih pregledov je pri vaših G? Jaz sem včeraj vprašala in pravi, da so samo trije, naslednji je v 24. tednu. Prvega pa sem dala skozi pri 8 t. Meni je to ful malo. Še urina mi ne kontrolira. Sicer ful veliko pijem, tako da me ne skrbi, pa vseeno. Sem govorila z mami, pa je rekla, da je pred več kot 20 leti, ko je bila ona noseča, pred vsakim pregledom dala kri in urin. Ali se res obseg pravic iz zdravstvenega zavarovanja tako drastično zmanjšuje?!? Ker to je pa grozno, da šparajo pri nosečnicah, zraven pa poudarjajo, kako je pomembna visoka rodnost. Ma, meni nič jasno tole, no.
Jaz ko pridem na pregled, moram vedno pred pregledom najprej dat vodo (sestra potem noter pomoči neko palčko - je ena punca malo nazaj že opisovala posotpek), kri pa so mi zaenkrat vzeli samo na prvem pregledu, potem pa nič več.
Drugače pa sem jaz do zdaj 3x imela vaginalni pregled (verjetno tudi zaradi tistega hematoma, ki ga zdaj na srečo več ni

), pa zdaj na zadnjem pregledu mi je naredil tudi UZ, pa srčka vedno poslušamo

tako, da sem jaz res vesela, da sem do zdaj na vsakem pregledu videla svojo pikico
miklarom - super za tako fajn rezultate
Jaz pa še nič ne čutim nobenih mehurčkov ali pa metuljčkov

upam, da bom tudi jaz kmalu začutila mojo pikico in njene/njegove brcike