IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Dobro jutro!
Včeraj sva bila z
na Bohinju, jaz se sicer nisem nič kopala, sem pa ležala v senčki ob jezeru in je blo prav super. Potem sva šla na pico (solat nočem jesti zunaj) in danes sem čisto dehidrirana in imam 1 kg več
Tam je taaak lepo. Sma mi2 bla prejšni teden, sma celega preveslala in imela postanke na takšnih delih, ko sam s čolnom prideš zraven. Moj se je kopal, jaz pa ne, pa se tudi ne bi, ker je voda tak ledenaaaa...
Tudi jaz solat ne jem odzunaj. Gremo pa še kar pogosto kam jest in pol se mi tej vročini tolk zlušta kakšne solate pa ne upam. Zaupam samo mojemu pranju solat. Včasih že prav pretiravam, npr. če smo pri stricu in naredi narezek pa zelenjavo zraven, je sploh ne jem (razen vložene), ker ne vem koliko jo opere, če bi mu pa rekla, ali je dobro opral bi bil pa užaljen, pa raje ne jem. Jem pa klobase

sam ne domačih...
Kar se gripe tiče, upam da

dobimo to cepivo in bomo mirne pa da ne negativno vpliva na

. Ker res ne moreš več vedet kaj je res in kaj ne, eni pravijo, da je larifari, drugi pa obratno...
Mi2 grema v banovce danes (pri njegovi mami v službi imajo spodaj hiško). Jaz se kopat ne smem, bom pa brala pa kaj druga zraven počela, kuhala

dokler se ostali veselo kopajo

, ker bosta zraven še moja in njegova sestra.
V sredo pa grem od tam na pregled in nazaj...
Koliko pa se plača za uz? Pravzaprav ne vem a bi ga imela, ker tri tedne po tem pregledu imam tak morfologijo. Pa tot pregled sploh nimam pri moji gin., ker je na dopustu. Ma bom že vzdržala.
< Sporočilo je popravil nincrli -- 2.8.2009 10:24:00 >