IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen
pajcevina, bravo za pregled!
Kakšno dieto boš pa morala imeti? Jaz imam neslano, zaradi pritiska, pa včasih malo pogoljufam, ko mi kaj ful zapaše. Pa tudi sladkega ne smem preveč, ker sem zaradi kg rizična za nosečniško sladkorno, pa še zrediti se ne smem - itak, zaradi kg.
O, jaz pa komaj čakam morfologijo, ker bo komaj to prvi naslednji UZ. Potem pa mislim, da si bom plačala še 3D, ker ga ima ravno moj G in mi ga lahko naredi on.
Dieta bo zarad žolčnih kamnov. Zaenkrat vem, da ne smem maščob, svinskega mesa, jajc in hrane, ki vsebuje jajca. Glede na to, da ne smem maščob in jajc pa ubistvu tut skoraj vse sladko odpade. No, ampak se splača pazit, kot pa dobit spet kak napad. Do sedaj sem imela enega (še v aprilu) pa je blo zlo hudo - sem pristala na urgenci in dobila protibolečinske v žilo, ker sploh ni hotlo spustit.
Ha, sem jaz tudi bolj riziko za nosečniški diabetes (zaradi preveč kg in pa sladkorne v familiji), tko da me je dala že na glukozni test ob prvem pregledu, pa itak da je blo vse kul.
Tudi pri Evi nisem dobila sladkorne, čeprav so mi jo kar napovedovali.
Koliko pa se ti lahko zrediš? Jaz sem se prvič čist preveč (23kg) in to na fuuuuul podlage. So me v porodni kregali vsi po vrsti, sploh pa kirurg, ki je moral nardit še urgentni CR, pa bolj neradi delajo bolj močnim.
No, upam, da se bom sedaj dosti manj (delam na tem). Sem ravno računala, da imam sedaj 7kg manj kot pa prvič pri 15 tednih nosečnosti.
Ah ja, kg-ji so itak moja večna tema.
Koliko boš pa dala za 3D UZ? Menda so ful dragi...
Še za seznamček:
naslednji pregled 14.9.2009