IZVIRNO SPOROČILO: Nattoule
Malce manj sem vesela, ker mava z možekom probleme, ampak mislim, da njega med nosečnostjo enostavno zvije. Že pri ta prvi je bil tečen do nezavesti in ne vem več kaj naj si mislim. Ampak dobro, jaz ga ignoriram pa gre dalje :).
Ah dokler vesta, kaj se dogaja, je ok...

Pa dokler se znaš ti s tem spoprijet, tudi

(razen če tečko res ne pretirava, potem ga pa le "nahruli"

)
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
no, sem svetla izjema, zanosila takoj po SS na presenečenje vseh ginekologov, pri katerih sem bila na pregledih , rok imam 24.2.2010, zaenkrat je vse ok, NS opravljena, verjetno bo punčka! nismo veliko časa izgubili, kajne?
JUHU

Super super!!!! Želim ti srečno in veselo nosečnost! Javi se še kaj
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Veš kaj me zanima, kaj mogoče poznaš katero mamico, ki ga že ima?
Ja, naša Aurea ga ima

Super zadovoljna
Aha, vidim spodaj, da je že pisala
Sem bila prej ravno v Baby centru v BTCju in sem vozičkala Muro 4 po trgovini

SUPER je, res! Zaljubljena sem do ušes

Me pa nekaj zanima,
Aurea... Prodajalka mi je rekla, da se tiste barvne prevleke ne da sneti in oprati

to mi je malo sumljivo, sploh za tako drag voziček. Se je verjetno zmotila, a ne?
Luškan

To za premične ročke je pa res skoraj obvezno, tako da super
lejla, čestitke za poroko

Mi je pa fino, da se še kdo zavzema za take bolj intimne, mini poroke

Meni se to zdi ful fino
IZVIRNO SPOROČILO: alex17
posteljico in previjalno mizico pa bo dragi naredil sam (je tišlar pa obvlada)
Ooooooo, ker luksuz

Vse po meri, super! Meni ni do zdaj še nič 100% odgovarjalo... Bo treba kompromise delat. Začuda mi od posteljic in previjalk tudi v Ikei nič ni všeč

Ah nekaj bomo že.
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77
Aja sem hotela vprašat kako je kaj z vašimi nočnimi izleti na wc. Jaz še vedno hodim ene 4x na noč. Groza potem pa ne morem nazaj zaspat .
Jaz grem zdaj največ 2x, nič več, juhu! Poskusi zvečer manj piti, mogoče bo pomagalo
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen
Drugače pa mene "muči" nekaj drugega. Zanima me, če se kateri izmed vas pojavljajo tudi tako grozljivo žive sanje?
Ja sam jaz že skos tako. Cele zapletene romane, po več na noč. Zjutraj se jih tudi po več spomnem, ker se ponoči veliko zbujam. Tako da je glede tega isto, se mi pa v resnici presenetljivo malo sanja o nosečnosti. Prej je blo tega več, ko sem se še zelo sekirala, da bo šlo kaj narobe, tkrat je blo res hudo. Zdaj so pa spet čudni avti, marsovčki, kolegi, hrana, počitnice, hiše, ....

Ni da ni
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 13.8.2009 17:05:26 >