Živjo!
Danes mava pa z mojim dragecom obletnico
Skupaj sva že celih dolgih 8 let, kar je v bistvu tretjina mojega življenja... Če bi mi takrat kdo rekel, bi se mu najbrš smejala
Kje sem pa vedela, jaz sem jih mela 16, on pa 18
Pa nama je kar šlo in šlo, skupaj sva odraščala in zdaj sva pa tukaj, v trojici
Pa popoldne greva na neko fantovščino + dekliščino
Grem prvič, tako da komaj čakam, menda bo veselo
Me pa malo skrbi, kako bom zdržala cel dogodek. Mam občutek, da mi ne bo šlo tako kot včasih
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
Kaj pa napenja vas še kaj? Jaz ne vem kaj se dogaja v mojem črevesju, ampak...GROZA!!! Pa ne jem nič takšnega, vendar...zadnji teden je zvečer in ponoči pravo grmenje
Mnja, pri nas je tudi vetrovno

Pa pravzaprav sploh ni važno, kaj pojem, od vsega ratam eksplozivna. Pa niti ne gre za kake nedolžne metuljčke, so kar nagravžni
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
Koža na bušiju me je začela ful srbet (nimam nobenih izpuščajev). Ko se namažem z oljem je malo boljše pol pa spet.
To sem brala da je normalno zaradi raztezanja kože, tako da ni panike! Če bi bli pa izpuščaji, bi lahko šlo pa za kako alergijo. Tako pa ni panike
Pozdravljena,
ksenci
Nič se sekirat za AC, boš videla, da bo ok
ellie, mene je glava počasi nehala boleti, sploh ne vem kdaj. Šele zdaj sem opazila, ko sem brala tvoj post. Upam, da pri tebi tudi kmalu mine! Baje je kar pogosta zadeva v 4. in 5. mesecu, potem pa večinoma izzveni. Joj sobico maš pa super fino

Vidim v ozadju pohištvo iz Ikee
oj
pikica86
me veseli, da je vse ok! Sem bila pa včeraj v Baby Centru v BTC Lj in mi je prodajalec rekel, da je pri rabljenih avtosedežkih ful nerodno oz. nevarno, ker se lahko plastika v ogrodju poškoduje že pri trku pri 10km/h. na oko se nič ne vidi, samo ob trku pa sedež potem zataji oz. ne deluje tako, kot bi moral. Nov od Maxi Cosi Cabriofix res ni poceni, amapak ga lahko dobiš v tistem paketu za novorojence po najnižji ceni v Slo (brez trgovskih marž) in je potem samo 115€, nastavek Isofix pa 120€. Maš pa tudi zdaj v Baby Centru v akciji Maxi Cosi Citi SPS lupinico, ki se je sicer za malenkost slabše obnesla na testiranjih, ampak je še vedno veliko boljša od večine ostalih lupinic. Pride pa 80€, ampak samo še do torka.