Dobro jutro!
Se je spet začelo
Danes je prav živahno vsepovsod, šolarji, policaji... Pa zgleda, da bo spet en vroč dan.
IZVIRNO SPOROČILO: lesk80
Zanima me če ste gledale za spol po kitajskem kolendarju in če vam je povedal točno za spol, meni je pokazal prav za
Men je pokazalo fantka, na pregledu pa so tut rekli, da bo fantek. Mam pa še en uz v naslednjih tednih, tak da upam, da bo tam tud pokazal spol, da bo bolj ziher.
Kak je pa že tisto, če rečejo, da bo fantek pol bo ziher fantek al se pri punčki ne zmotijo? al se lahk zmotijo ne glede na to kaj vidijo
Men sta pa oba spola kul, najprej sem bila bolj za fantka, sam potem, ko sem videla kake lepe oblekice so za punčke pa v toys rusu kake igrače... ooo, ko sem jaz kot otrok samo sanjala o njih
Danes sem pa kar fajn spala, me ni kaj dosti bolelo ponoči, ko bi le tako ostalo
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
Zgleda da najina palčica danes malo počiva, sem čutila samo par brcik , je bilo pa včeraj toliko bolj pestro pa zgledada se je utrudila
Pri meni je isto. Ko en dan bolj brca je naslednji bolj pri miru...
Zdaj enkrat pa bodo menda tisti tedni, ko je plodovnice mal več pa ga manj čutiš. Pušenjak je napisal enkrat, da je to 23., enkrat 24. in enkrat, da je to 25. teden. Zgleda, da ni fiksno določeno
< Sporočilo je popravil nincrli -- 1.9.2009 8:54:36 >