IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
Vau, ne bi nikoli rekla, tkole iz postov
Koliko časa si jih pa imela? A so se ti luknjice zacelile?
Sedaj vidim kako delujem na ljudi

. Ko zgarana stara gospa s trajno in navijalkami v laseh

. Veš, tudi jaz nisem prišla na svet stara 30, poročena, z družino

. Sem dala tudi svoja divja leta skozi, pa partyje in podobno

.
Sem pa bila kar pozna s pearsingi, menda sem bila stara 19 let ko sem si ga dala v popek, pol pa čez kaki dve leti še v jezik, ker mi je to itak bila ful let velika želja, pod ustnico sem si pol dala spet kako leto kasneje, ker sem se predobro spominjala kako je bilo, ko sem si dala jezik predret

. Ušesa sem pa itak imela že prej gor po ušesu, pa sem tudi pobrala ven, imam samo še dve spodaj.
Na jeziku se zaceli v roku pol ure, pod ustnico prav tako, tako da tudi možnosti nisem imela po CR da bi si nazaj dala, pa po pravici povedano mi niti ni bilo. Nekeko je bilo enega obdobja konec in sem pač zaključila s tem.
V nos si pa nikoli nisem dala, mi je všeč, samo sem imela eno prijateljico ki ji je začel ven lezti in ima sedaj za veddno tam pol cm črtico im nisem dala. Mi je pa pod ustnico ostala vidna brazgotinca, pa na popku tudi, to me pa sedaj kar precej moti.
Kaj veš, morda bo pa sedaj že končno čas za tatoo, ko bom imela oba otroka (več kot to nimam v planu) in bi si dala kaj iz njunih začetnic narediti

.
Aja, to me vodi k vprašanju.......a ima že katera ime izbrano? Jaz sem ga prvič imela že pred nosečnostjo, no za deklico je ostal, tako da to že veva, za fantka se pa odločava med tremi, čepraj je zgleda tudi to že domenjeno

. Sva hitra, a ne