Jaz imam Tifol, ko ga pojem do konca pa bom prešaltala na Centramed mami, ker je od vseh teh tabletk najcenejši in v nosečnosti gre kar veliko teh škatlic po grlu
.
Pearsing. Nekateri G kar pripomnijo da je sedaj pa čas da ga vzemete ven, eni ne pripomnijo nič (kr neki no
), pa ko je trebušček večji bo morali okoli pearsinga krožiti z UZ
.
Jaz sem ga vzela pred NS ven in se mi je zdelo kar ok, ker se trebušček začne bočiti ven in začne motiti pri zapenjanju hlač, skozi tisto blago ki je napeto čez velik trebušček se vidi perasing, proti koncu se pa začne popek pri veliki večini bočiti ven in verjemite da to ni ravno lep pogled, če je še pearsing na vsem tistem gor, pa še luknjica se močno raztegne.
Jaz sem imela CR, nenapovedan, in mi je mož v porodni vse pearsinge ven jemal, tistega pod ustnico mi je moral celo odrezati, ker ni šel ven
. Na jeziku sem ga vzela ven pri 7 mesecih, ker me je začel živcirati......sedaj pa nimam nobenega več. Sem zgleda dala to fazo čez
Je pa karolina zelo dobro povedala glede hrane. NE KOMPLICIRAJTE. Jeste lahko vse suho mesnate izdelke in sire, namaze, majoneze......ki so kupljene v trgovini, ker je vse pregledano. Izogibajte se domačim salamam od kmeta, pa pršuta od kmeta in tiste, ki še nismo toksoplazmoze prebolele, moramo biti zelo pazljive pri zelenjavi in sadju iz vrta (recimo jagode, ki rastejo pri tleh), vse to moramo dobro oprati, da ne pride do možne okužbe. Smo pa spet tam, da trgovinska solata sigurno ni nobene mačke videla
.
Drigače pa jejte vse kar vam paše, izogibale se bomo mastni hrani, fižolu, kostanjem, jagodam........PO porodu, zaradi dojenja in
krčev, ne pa sedaj.