IZVIRNO SPOROČILO: Nattoule
Mi je pa zanimivo, da mnoge trdite kako slabost nastopi sele po sedmem tednu, ker je meni slabo ze vsaj dva tedna, torej od petega enkrat. Hmmmm.. a mislite, da si domisljam? (pa to je resno vprasanje).
Pri meni je ravno danes 5T od zadnje

, pa moram rečt, da imam kak dan po cel dan slabost (ampak ne prehudo), kak dan pa sploh nič ne čutim
IZVIRNO SPOROČILO: Nattoule
majcyca.. bos videla kako je krasno sele potem drzat struco v narocju. nekaj najlepsega! :)
nam vsem drzim pesti, da bo slo vseh devet mesecev mirno mimo.
to ti pa čisto verjamem. Jaz to zadnjih 7 mesecev probavam z nečakom

ampak odkar sem videla +, ga ne upam preveč dvigovat, ker ima že 9kg in me je nekaj dni nazaj, ko sem ga dvignila malo špiknilo v spodnjem delu trebuha in sem ga takoj odložila, pa je bilo takoj vredu. Se pa mi zdi, da je sestri prav čudno, zakaj ga nočem nič dvigovat (z lubijem še nisva nikomu povedala za mojo

, ker čakava na 1. pregled in pa da lubi sploh pride domov, ker je še v Nemčiji).
Tudi jaz držim pesti za vse nas, da bo vseh 9 mesecev potekalo lepo in brez zapletov.
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka
majčyca, pol pa dajva kar nosečnost krivit za tiščanje okrog pasu
tudi jaz si želim videt naš mali cmokec in komaj čakam, da se to zgodi....nebi pa rada doživljale nevednosti ob premajhnem plodku in čakala ali se bo pojavil ali ne....zato bi raje imela pregled med 8 in 9 tednom, ko bi mi G lahko jasno in glasno povedala ali detece raste ali ne....
Se strinjam, imava zdaj vsaj dober izgovor, da so nama hlače malo ozke
Jaz imam 1. pregled, ko bom noseča (vsaj po izračunu glede na zadnjo

) 6T 5D in koliko sem prebirala na internetu, bi se takrat že moral videt
Jaz upam, da mi jutri zjutraj ne bo do spanja (tako, kot mi danes ni bilo), ker moram vstat že ob 5.15

tako, da grem tudi jaz spat. Lep začetek vikenda želim vsem, pa se beremo jutri

nočko