IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa
sem pa pozabla povedat, da sem v petek dobila pošto od mojega ginekologa - enkrat na leto pač pošlje domov vabilo na pregled (pa zgleda, da ne pogledajo, če sem se že prej naročila) - tako, da sem dobila datum 28.5.
in zdej ne vem, če bi šla že zdej al počakam 8.6.
kasneje bi šla, ker se bo pač vse skupaj lepše vidilo, ampak bi šla pa tudi prej, ker imam zadnje dneve te bolečine v spodnjem delu trebuha - kot, da bi me nekaj presekalo.
od kdaj vi računate, da ste izračunale na dan natančno svojo nosečnost na dan pregleda? jst mislim, da grem zdej v 8 teden... (prvi dan zadnje
je bil 2.4., predviden PDP pa imam 9.1.)
Kakšne bolečine imaš to? Kot špikanje ali bolj močno?
Jaz bi šla na tvojem mestu že zdaj 28.5., ker se bo zdaj že sigurno vse videlo, če si že v 8. tednu.
Teni RR no saj sem si tudi jaz nekaj tako računala, tako, da mislim, da bi se že moglo lepo videt...
mayčica so pa te bolečine malo hujše kot špikanje - ne vem, me preseka.
sem pa ugotovila, da ko me ponoči to zaboli, šibam na wc in res dosti lulam - čeprav sploh nimam občutka, da mi se lula.
Teni in grahek mislim, da bom šla kar ta teden na pregled. no, bom še jutri zjutrej poklicala, pa vam sporočim kaj je reku. pa tudi moj grozno navija, da grem zdaj - je reku, da ne more čakat več ta 8.6.
Žaži držim pestke jutri!!!
smo se pa imeli danes grozno fanj na morju..

po dolgem času niti sledu o slabostih. zgleda, da mi paše ta morski zrak in bomo mogli malo pogosteje dol.

so šli še eni prijatelji z nami - prijateljica je v 4 mesecu, tako da sva skupej ležali v senčki in klepetali - no njima sva povedala..
ampak me je vseeno to sonce tako izmučilo, da samo še pojstlo vidim...
mirno noč vam želim in nočka
< Sporočilo je popravil tuliipa -- 24.5.2009 21:24:54 >