Živjo čveke
Žaži jaz tudi vsak dan skuham za ob 18h, ko pride moj iz službe. Od doma gre ob 6h in je potem ves bogi, zato se mi zdi prav, da ga vsaj toplo kosilo/večerja pričaka, jaz pa tudi preživim s kakimi bolj hitrimi zadevami. Ful rada pa delam kake narastke, pa baje naredim najboljši pire na svetu, pa bolonsko boljšo kot tašča
Kar ni slabo, glede na to, da sem pred 2 leti še trdila, da ne bom nikoli kuhala. Zdaj pa res uživam v tem in mi je super.
tuliipa, meni se tudi sanja o mortadeli.... mmmmmm
pa pečen pršut.....mmmmmmmm
Čestitam TiSta in Maisha za pregled
, ugi, ti pa lepo pozdravljena
kenya čestitam za porodniško, super, da boš frej. Je blo verjetno kar olajšanje, a ne?
Pikica, držim pesti zate, upam, da bo vse ok
Glede pdp-jev in rojstnih dni... Jaz sem konec maja, moj konec junija, pikica bo pa januarska, tako da tukaj niti ni nekega vzorca. Je pa pri mojem tako, da imata z mami na isti dan RD, mlajši brat en dan prej, starejši brat pa isti dan kot babica. Edino oči jim malo štrli iz povprečja...
Mogoče pa je kaj na tem. Čeprav dvomim.
Drugače sem pa včerajšnji dan kr preživela brez večjih težav z želodcem, sem cel dan grizljala toast pa kako banano, zvečer pa pusto meso pa kuhano cvetačo. Je bilo kar ok, upam, da tako ostane. Mi je pa ena lekarnarica rekla, da je rupurut ok, druga pa, da ne. Tako da si ga zdaj ne upam vzeti
Bom poklicala mojo gin.