Jutro
!
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
...tvoje punčke sta pa res aktivne. Vzadnjč ste nekaj pekli, danes pojete...ja res lepo.
Meni se zdi to tudi super. To so stvari, ki si jih otroci potem zapomnijo, da sploh ohranijo kake spomine iz te starosti. Se mi pa zdi, da je to ful odvisno od staršev, koliko podpirajo otroka in ga spodbujajo oz. koliko aktivnosti mu omogočajo. Po drugi strani so pa starši, ki otroke že v vrtcu vpišejo v milijon aktivnosti, ki jih pikoti enostavno ne zmorejo, pa starši tega ne vidijo, ker si ustvarjajo genija...
natašaxy, jaz sem tudi ko balonček

, sploh zvečer. Donat ne pomaga, kislo mleko tudi več ne... Nimam pojma, kja bom naredila. Sem ko zajček, vsak dan usppem naresti par bobekov in to je to
Polho, daj bodi res previdna! Če bo še karkoli narobe pa res pojdi do zdravnika, bolš 1x preveč kot 1x premalo.
Glede suhega mesa in toxe: osebno poznam gospo, ki se je prvič okužila v nosečnosti, pa čeprav je s kmetov in so skos meli mačke in jedli zelenjavo iz vrta. Pri njej se ni srečno izteklo, kar so ugotovili že med nosečnostjo in ji svetovali splav, ampak ni želela, ker je upala, da so se zmotili. Otrok se je rodil skoraj popolnoma brez možgan, ostalo je nekaj arhaičnih delov, toliko, da so refleksi delali. Ni se za hecat s tem. Pa tudi toxa ni vse, kar se lahko zgodi zaradi surovega mesa. So tukaj še salmonela v biftku, trakulje ipd. Bolje malo preveč paziti kot malo premalo, se mi zdi.
Jaz pa ravno meljem pz prepečenec pa ananas-mango marmelado,mmmmm

Mi je blo pa danes ob 5h, ko sva se z

zbudila, slabo. Sem pojedla banano in je blo bolš. Uf, upam, da ne bodo šle zdaj te slabosti na slabše, sem upala, da se bom prešvercala brez resnih težav