Zdravo čveke
Kako Ste kaj preživele dan? Jaz vam moram sporočit, da sem na pregledu morala kar zadrževat solze, da se nisem razjokala, ko sem videla mojo pikico in njen srček
pa srček sem tudi slišala
velika je 0,84 cm, datum poroda pa mi je pustil enak, tako, da sem si očitno kar točno izračunala. Sploh vam ne znam opisat, kakšna sreča me je obdala, ko sem to doživela
sestra mi je že vzela kri in dobila sem že materinsko knjižico in slikico moje pikice (bom jo kasneje dala v album). Naslednji pregled pa imam 2.7.
tinncyka - moj rojstni datum je 27.8.1985 (za senzamček)
Res hvala vsem puncam, da ste držale pesti za mojo pikico - se je obrestovalo
tako sem bila živčna danes zjutraj, da je bilo joj
pikica36 - res mi je hudo zate
upam, da nam res čimprej sporočiš veselo novičko in da bo naslednja pikica zdrava
MAŠKA - držim pesti zate, da boš tudi ti videla svojo pikico in srček
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
Punce, tole s slabostjo je pa res zanimivo - zjutraj sem kot prerojena - nobenih sledov o slabosti, kar skoz bi nekej jedla (sem se že okrepčala z dvema toplima sendvičema z mocarelo , pa brezkofeinsko kavo, za malico me čaka še rogljič z marmelado... mljask.
Potem pa pride popoldne in zopet stara zgodba - do večera je slabost na vrhuncu, hrane videti ne morem, tudi navadna voda se mi upira, mora biti nekaj z okusom.
Skratka, moje slabosti so večerne in ne jutranje A ima še katera isti problem?
Meni pa se hrana nasploh upira. Danes smo imeli za kosilo goveje zrezke v naravni omaki in kruhove cmoke in sem to vedno imela res ful rada, danes pa sem samo probala in končala s kosilom, sploh nisem mogla jest. Glede vode pa je pri meni tako, da sem pred nosečnostjo vedno pila Oazo malino (in to veliko tega), zdaj pa je sploh ne morem in pijem samo navadno vodo ali pa bezgov sok. Res so čudna ta naša telesa
tinncyka - na seznamčku za rojstne dvene jaz vidim samo zadnje 4 slikice, tistih prej pa ne

ima še katera mogoče isti problem?
pikica86 - čestitke za super pregled

imaš pa že kar veliko pikico