IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Ko smo že pri peskovnikih. Jih imate doma? Kakšne? Mi sicer imamo ern kup peska na dvorišču, ampak je kar grob in se še Filip noče v njem igrat. Na vrtu imamo ob brunarci mešanico zemlje in peska(totalen prah) in L&Z se vedno najprej tja zapodita. Tko,d a bi rada zdaj peskovnik nabavla
Mi imamo peskovnik iz Hoferja. Pred nekaj meseci je bil v akciji. Ima pa strehco, ki se dviga in spušča. Mivko imamo pa iz Bizeljskega peskokopa. Gremo čez vikend verjetno na Bizeljsko in lahko ene 100 kg pripeljemo, če katera potrebuje. To je za peskovnik meter krat meter.
Anita, sožalje sorodstvu od sodelavke.
Krysia, plazenje ni stopnja razvoja. Eni se plazijo eni pa takoj shodijo. Nič ni narobe če ne plazi recimo. Sicer je pa tudi plazenje po vojaško neke vrste plazenje. Jaša ima še tudi dost nestabilne nogice. Stoji na prstkih, hodi po prstkih, z oporo da ne bo pomote. Na stopalo redko stopi. Pa čestitke za službo. No, nekaj je, če boš našla pa kaj boljšega, bo pa še bolje. Pa ne zbolet.
Ryssa, nista izginila. Ne vem, vprašaj tvojga če se je kaj igral.
Dojenč, seveda se te spomnimo. Kar prilepi kakšno slikico od tvoje pupike.
Jaz sem pa prej kupila bazen za tamaladva, ga napolnila, potem pa nista hotla noter. Zdaj ga imam pa za okras.