IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
LANA (žanneža) , MARUŠA (matejchi) ter ZOJA & NIA (minca_n)
Čestitke tudi od mene!!
nell in Vilika tudi naš Jan je že zelo trmast. Se tudi zelo jezi, ko ga previjam pa mu čistim rito, takrat hoče on na vsak način it na trebuh. Komaj ga lovim...

Pa če vidi npr. pilota in mu ga ne pustim imet, je tako drenje in trma, pa da mu slučajno vzamem kaj iz rokic, je taaaaak jok

, da je joj. Sej ni čudno, da je trmast jaz sem po horoskopu bik, moj pa lev.
Pa tak migec je, da mu komaj sledim. Zdaj se je začel postavljat na kolena, potem se pa gunca na vseh 4ih. Je tak smešen

. V kinderpetu se pa že dvigne iz sedečega položaja na kolena. Bom prpopala slikico en dan gor.
Danes se je pa kopal v veliki bani in je zelo užival.
V petek imamo dermatologa, pa da vidimo kaj bo rekel. Če bo sploh imel kaj videt, ker se je Janu odkar ne kurimo več, vidno izboljšala koža in ima spet tak lepo dojenčkasto.
Maja T.

pridna si bila, da si tako dolgo dojila!

Jaz Janu dam še vedno samo mleko zjutraj in zvečer. Tako, da še samo 2krat na dan pije iz stekleničke, ostalo je vse na žličko.
Zdaj sem mu začela dajat sojine jogurte 1krat na teden. Pa jih ima zelo rad. Pa res zelo rad je, sam kaj jo je tak migec pa ful velik pokuri energije.
Jaz se pa tudi bojujem z mojimi kg in do sedaj imam -1kg. še 3 kg, pa bo. Sem že bila na kolesu, menda po dveh letih, je blo tak fajn.

Sploh me niso bolele mišice ampak me je grozno bolela rit.
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 20.4.2009 21:31:09 >