IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
čestitke
Pogrešam PABLO
Tudi od mene
PABLO se pa res že dolgo ni javila

le kje se potepa.. no pa saj ni edina, jih je še nekaj takih pogrešanih...
daja -

za službo... avtosedež sem jaz naročila v Sončku, je pa res da je iz Nemčije veliko ceneje... če imaš možnost ga od tam kupi...
betty - samo da je z Rokom vse ok.. me je kar skrbeti začelo ko berem da vam iz posteljice padajo... bi tudi jaz dodatne lukne naredila tako kot razmišlja
pingo80, ena je pa že naredila, jooooooj katera je že bila... spomin me daje, staram se..
bella - super za računalnik.. in to si ga omisliš sedaj ko bomo zdaj zdaj vse ušle s teme

Kar se tiče Teje pa... čisto možno je da čuti kaj se pripravlja, ampak bo tudi tega obdobja konec... ko bo novo okolje in ljudi sprejela in se prilagodila novi rutini bo spet dobro... upam pa da bo to čimhitreje.. eni so bolj prilagodljivi, drugi manj...

me tudi skrbi kake frke bodo z našim
pingo - midva s tilnom greva tudi drug teden malo na obisk, če bo možno bova kar cel teden hodil aza kako uro, da se navadi na kraj.. sem že vprašala vzg ki ga bo imela če lahko že drug teden prideva pa je dovolila tako da se bova vsaj malo skupaj navajala na novo okolje in ljudi..
Mi gremo pa danes ponoči v Gardaland... Tilna bo moja mami merkala, sem ji že napisala dnevni red in rutino od Tilna, upam da se ga bo držala... no če hoče čim manj joka, boljš da... otroku največjo varnost daje ravno rutina... bo pa to velika preizkušnja zame in malega... upam da bo vse okej.. mah sej če bi bila možnost ne bi šla pa je moja mami prosila če brata ppeljem tja ker še ni bil in.. jah moja mami je taka da bog ne daj reči ne.. no pa sem pomislila še na prednost, s Tilnom se bova malo odvajala eden od drugega... samo napovedujejo dž za Gardaland, upam da ne bomo samo pod eno strho potem stal in gledal