Pozdravljene
Malo časa imam da kaj napišem, kaj komentiram, kakšno slikico prilepim in predvsem da vas pozdravim.
Zjutraj je moja varuška odpeljala otroka k mojim staršem in zdaj so na poti domov, jaz pa sem pravkar prišla domov. Tako da še v miru kosilo pripravim, malo prah popiham in rože zalijem - so tik pred izumrtjem.
Kako smo? Super. V službi sem dobila nove zadolžitve, smo pred izdajo nekih knjig in je veliko na meni. Buljim v ekrat cele dneve, popravljam in vstavljam malenkosti, očem nevidno,... Popoldan se mi sploh ne da prižgati računalnika. Ponuja se mi napredovanje, vendar moram narediti šolo, tako da gre tejka oktobra v šolo. Spet.
Otroka sta pridna, vesela, zdrava. Zelo dobro se razumeta in veliko se smejita. Žal mi je ker zamujam Jašev napredek. Hodi še vedno ne. Verjetno bo še en čas trajalo da bo. Stoji za nekaj sekund, ampak kuj ko pogrunta da stoji, se ustraši in usede. Malo sem žalostna, ker sem tako kot Nell upala da bi shodil pred vrtcem, ampak na žalost ne bo. Bo pa malo kasneje. Saj še ima čas.
Vse najboljše, enoletnikom.
Vilika, tvoji posti so mi vedno tako všeč, ker so tako pisani. Zanimivo in pestro poletje ste imeli.
Trma - Eva vpije in cvili, Jaša pa cepeta z nogami in cvili.
Uspavanje zvečer - groza. Raje ne pišem, ker kar živčna ratam, ker vem da bo kmlau večer.
Sayuri, poznamo takšne dneve, ampak je vseeno pri tebi slabše, ker sta le dva isto stara. Upam da se kmalu uneseta. Zara pa res lepo hodi.
Krysia, jah napačen kraj, napačna šola. Preveč informacij in sem vse pomešala. Sori.
Erin, tvoj je pa takšen kot moj. Za vsake 100 g me obvesti. Je pa še vedno kot en pubertetnik. Ogromne količine hrane poje.
Nell, za norice soda bikarbona.
Moji so doma. Grem