IZVIRNO SPOROČILO: majči22
Pa eno vprašanje bi imela! A mislite, da jim lahko damo samo trak na ušesa, al je še vedno boljše, da je kapa?
Js mal gledam kak je vreme - če je toplo in piha, mu dam trak, če je mrzlo kapo, če je pa toplo, pa nič ne piha, greva pa brez al pa s klobučkom, zarad sončka.
Če piha sam tko mal, mu js ne tiščim kape al pa traka kr gor, ker sem pač mnenja, da se telo navadi. Pol bo pa enkrat mal popihal in bo kr joj. Če je pa burja zunaj, pol pa normalno.
Sicer pa čav in ne nisem še gegnila, sam časa mi res mal zmankuje - tko kot matejchi projekt krst - časa - ga ni. Nardila sem vabila, ko bo čas pripopam slikice, men so ful cart. Drgač pa k je lepo vreme zunaj na sprehodu, al prelaganje loncev v kuhinji, igranje s Tiborjem in seveda v pozoru, da ne pade prehudo. Zdaj se je začel že vlečt. Ko npr vstane, doseže eno polico, se z rokami prime za drugo in se hoče nanjo z rokami potegnat - tko da se tal le še bežno dotika - če bo šlo tako naprej si bo še enkrat omaro nase zvrnil. Se je odločil, ko bo velik, bo plezalec

.
Sem ga včeraj, končno, prijavila k zobozdravniku, tko da gremo 11.
To bo še pestro, v soboto 9. se poroči moja prijateljica, tko da ga gremo feštat
Potem pa cel naslednji teden eni seminarji in delavnice - zase - jaaaaaa

Sicer trajajo največ po dve uri - ponavad od 18h naprej - tko da zdej je že moj začel prakticirati - kako Tiborja spravit spat. No zaenkrat mu ne povzroča težav, mulo zaspi bp.
Poleg tega, pa je treba določe stvari za službo začet pripravljat - ko bom enkrat zaštartala bo že skor prepozno, pa še manj časa bo za Tiborja, tko da to poskušam urediti zdaj, v času ko Tibor spi.
Ja včasih se res zdi, da je dan prekratek - še posebej če si bolj kot ne, sam za vse - pa vidim da nas je kar nekaj takšnih.
Ok to je kratko poročilo, zdaj pa se začne dopoldanska akcija - lp in upajmo na sonček