IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
Erin živjo...
(projekt - krst, čas - ga ni)
Enaki projekt... mala malca..opravljeno vse v eni uri :))
bella - v naših koncih si bila pa nič povedala..lumpa!

Upam da ugodijo vaši prošnji da bi bili T&T skupaj v vrtcu, to pa res ni fletno da sta vsaka na drugem koncu... pri nas imajo mlajši otroci pri vpisu prednost v kolikor enoto že obiskuje bratec/sestrica.
Na pediatrično se pa očitno še vedno niso selili, saj danes ko sem klicala so rekli da so še na stari lokaciji.
Punce, povejte, kdaj naj bi šla ženska prvikrat na pregled dojk... meni so skoz govorili da priporočajo redne preventivne preglede po 18 letu itd... danes kličem da bi se naročila pa me sprašuje zakaj, da so pregledi za brez veze šele po 50 letu pa če sem kaj začutila pa...ni me hotela naročiti!
Zoja Miša . bravo za spanje celo noč!

KAr tako naprej..pa upam da bo
sandra123 tudi kmalu tega deležna (žal pa nimam recepta oz magične paličice da bi pomagala

)
Maja T - tvoja Zara je pa brihtna k strela

Toliko že zna! Mama mia..mi smo še vedno pri BU-jih in GA-jih
miškolinček -

zate, tvojega možeka in otročka... vam skoz nekaj zdravje nagaja...
MATEJKA_ - mi kupujemo vse kašice..če kdaj ni časa kaj od tega naredim, sadno velikokrat je tako, ker še ni toliko sadja na voljo, mesno/zelenjavno pa več ali manj ko kam gremo da tam pogrejem, hladne nikoli ne dam...če ni te možnosti pa vzamem uno za lahko noč od Hippa ker je dosti nasitna.. poje pa itak vse
anita g. - lepo da si vrnila nazaj k nam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LARA (ozziebo),
TAMMY (iva77),
TADEJ (maca m) - čestitke za 9ko
in
LEV AN (lana777) čestitke za 8ko!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gajka -BRAVO Roku za napredek in uspešno izkoriščen dopust!

Zaščite za robove in predale pa prodajajo v Baby centru pa mislim da ima tudi Recinko al kaj je že tudi to... ja majo ja..
evo, link...
http://www.recinko.si/products.php?cat=11 Neža, še vedno slabo? Kako je sedaj s sprehodi ko ti je skozi slabo? Si že bruhala? In kdaj imaš PDP, že veš?
majči -

za zapravljanje, drugič pa le še nase pomisli in sebe pocrkljaj... Velja?
Upam da se panika med vožnjo ne ponovi več...mene tudi skrbijo take stvari, še posebej ker T. še vedno hrana hodi nazaj..
Hrana - jemo vedno bolj "grobo" hrano, kake malo manj razgradljive jedi(npr.meso) pa narežem čisto na mičkeno ali spasiram. Jemo pa že skoraj vse, je skupaj z nama ko je le primerna hrana na sporedu.. Gre bolj počasi ampak se bo že vnesel. Uporabljam pa tudi začimbe, sol, malo majceno vegetke za okus, smetance...
bella - super za steper..glej da ga boš uporabljala...če ne ga boš pa meni na posojo dala...bomo še mi malo prahu gor dal
Nejka - slabo? Noseča?

Meni pa srce zadnje dni nagaja pa nekam čudna sem... mogoče me samo vreme "daje"...
Kaja - super za - kg

Bravo!!! Boš zdržala do konca? JAz sem nekaj sanjala o tem da bi s 1.5. spet začela pa sem.... pozabila

In bravo za Lejine današnje dosežke..ste imeli pa pestro!
betty - na kable je pa treba pazit ja..so pri nas tudi zanimivi... Rože smo pa že poskrili
Ali katera ve, naša mačkonka nam pa "gloda" kable zadnjih nekaj mesecev... Ne bom spraševala kaj je z njo in če samomor dela, ampak... a je lahko kaj nevarno za nas ki ta nagrickan kabel primemo?????