IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
P mi ni znal nič pametnega svetovati
.
Pa imam eno vprašanje za vas, kaj menite glede dnevnega spanja, pri nas, ponavadi, sedaj cca 10 dni spi tako, da okoli 10h zaspi za cca 1h. Okoli 13h, za cca 45 minut in potem še okoli 16h še za 45 minut. Jaz bi sicer rada, da bi spala recimo dopoldne okoli1,5h in popoldne toliko in to je to, ne pa da ga 3x sračka, pa še to, da je vozim v vozeku, sama noče zaspati.
No, ko je dež, ji rata dopoldne, popoldne je pa sranje, pa morava tudi v dežju ven, če želim, da se malo spočije.
No, včeraj sem jo držala budno od 14h naprej, pa je bila od 17h tako sitna do 19h, da groza
! Potem je seveda zaspala na flaški. Kako bi lahko uredila tole najino spanje, dnevno! Nočno bo že, to me ne moti toliko, ker po hranjenju ipak spi.
Ja tole spanje naših sončkov je res en cel projekt ugotovit kaj hočejo.
Jest mislem, da prav enega posebnega recepta ni

.
Lahko samo to rečem, da je naša tud ene par mesecev tako spala. Opažam, da ful spreminja količino spanca.
Mi je spala zjutraj samo 45 minut pa popoldne 2 uri. Sedaj kakšen teden pa dopoldne 2,5 in popoldne 45 minut

In to kar sama od sebe spremeni, pa vse isto počnem.
No to, da jo moraš vozit je pa res verjetno razvajenost. Jest bi probala tako: Ko bo postala zaspana pojdita v sobo in se kar zraven uleži. Pa mogoče naj najprej sedi pa se s kakšno igračo igra. Potem pa počas jo daj v ležeči položaj v času igre. Potem jo pa pusti tud če joka, pa se naredi kot da spiš.

No tako sm jest delala, pa je pri meni funkcioniralo. Sedaj hitro zaspi, ko greve gor. V roku 5 minut.
No čeprav je to tud ena vrsta razvajenosti, saj grem z njo gor

, no ampak mi je še vedno lažje kot pa da jo vozim, ker sve to mogle tudi midve početi.
nejka23 ja dajam skutko in jogurt. Jih obužuje. Sve pa ravnokar začele z ujvajanjem teh dveh stvari. Skutko dajem od Ljubljanskih mlekarn s podloženim sadjem. Jugurte tudi.
Super, da ni več miganja z glavo. No pa so bili res ušeski.
betty super za besedo ma-ma. Mi še čakamo na njo
erin pri nas podobno stanje, no samo da ne ustane

. Tud pr nas ne pomaga nič drugega kot jošk. Tud jaz mislem to ukiniti. Ein super slike

Je pa pravi dec tale tvoj Tilen.
A veš kaj me še zanima? A greš ti kaj na Bled in okrog jezera? Bi enkrat prišla do tebe, pa bi lahko šle, no seveda če si za! Men je na Bledu tako lepo.
matejchi super torta. Si mi take lušte naredila s tem sladkorejm.
< Sporočilo je popravil majči22 -- 13.5.2009 9:38:14 >