IZVIRNO SPOROČILO: bambi14
...saj sama baje tudi fulll kompliciram, to poslušam nonstop- grrrrr
Sem malo premisla o svojem kompliciranju in se odločila, da po 9 mescu več ne smem komplicirat, ker ji mingrede ko ne vidim kdo kaj potisne v roke, pa vrtec se hitro bliža,....glede tega naj ti ostalew povejo kaj vse tam jejo- VSE
..je tudi že probala smokije in je nora nanje
///seveda pa vedno spremljam, če se kaj čudnega začne pojavlat na koži, mislim kaka alergija, ipd,..
SMO NEHALI KOMPLICIRAT
in mi je lažje!
No tule se pa js podpišem - tud mi smo nehali komplicirat kak mesec nazaj in se mi je življenje občutno poenostavilo - pa ne da bi mi bilo kaj težko za tamalega nardit. Ampak karkoli sem mu skuhala posebej, je pojedel dve žlički (z izjemo sadja in različnih kombinacij sadja, skute in jogurta) in potem konec. Zdaj, ko kuham za vse skupaj je z velikim užitkom - s to razliko, da si zadnje čase izbira moj krožnik, četudi je v njegovem isto. verjetno me bo ktera linčala, ampak je res skoraj vse (o.k. danes smo imeli med zelenjavo gobice - teh mu nisem dala), tudi solato. Uživa v kislih stvareh
K
rema za sončenje - mi imamo tudi od dr.haushko, smo zelo zadovoljni - edino kar me malo moti je, da je full rumene barve in posledično je kej na oblačilih - ampak nikoli nismo povsem zadovoljni.
Se tud js javljam na raport - mi smo si oddihovali pri moji mami... paše malo razvajanja.
Glede na to da smo imeli ves čas lepo vreme, smo tudi ogromno prevozičkali. Smo se pa začeli držati bolj kot ne "varnih" ur, tko da zjutraj smo zunaj tam do 11h, potem pa domov - kuhat, se igrat in po možnosti spat. Ven gremo spet okoli 16 ure.
Sicer pa tudi midva v večini jeva kar zunaj. Pa ne v restavracijah

. Pa tudi ne kupljenih kašic oz. zelo redko. Mah ne vem no, pri meni pač poje zajtrk, kosilo in večerjo doma za mizo - malico dvakrat (včasih večkrat) pa na sprehodih. Narežem pa kr kakšno sadje na koščke in ga dam v posodico ali pa kakšen jogurt, ali puding al pa konec koncev kruh pa klobaso - v glavnem da pob ni lačen. No nam se obnese, mi je pa čisto jasno, da lahko do tole čez neki časa ne bo več zneslo - se bomo pa takrat drugače prilagajali.