IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Aja, danes je Lunin festival v LJ. Bo katera tam?
Mi smo bili. Sploh nismo vedeli da je. Šli smo z namenom, da gremo na igrala, ampak je trajalo 3 ure, da smo do tja sploh prišli. Smo morali vse stojnice prej obdelat. To je bilo nekaj za Evo. Risanje, igranje, modna pista (bom filmček naložila ker je res dobra), zastonj sokec in sladoled. Potem pa še na igrala. Zvečer je samo dol padla.
Včeraj smo bili pa v Velenju. Malo smo se šli ohladit na Sveti križ nad Belimi vodami (Gajka, Neža, poznata?) je Eva rekla pri tistem prepadu da bo dedi dol padel in ga ne bomo več našli. Ma, kje jih pobira?

Potem pa na Velenjska igrala in na sladoled. Jašija dvojkice matrajo in je bil precej slabe volje. Zvečer je od utrujenosti težko zaspal pa še ponoči se je zbujal. Zdaj pa še spi.
Sayuri, tvojo zgodbo preberem takoj ko bo čas. Že v naprej se veselim.
Katja,
Naty je še vedno na morju. ŠE ta teden. Imajo se pa super. Otroka uživata in sta pridna. Naty se je pa tudi že spočila. In držim pesti za Jana.
Krysia, lepo da ste uživali in se imeli krasno. Bravo Roku za napredovanje. Upam da se v sredo vidimo.
Nell, bom prišla, da počvekava.
Torej
srečanje - v sredo grem na sestanek za službo. Mi je že po mailu napisal da mi bodo sestavili pogodbo in začnem 4.8. Upam da se bodo tega res držali. Ne vem še ure sestanka, ne vem kaj naj z Jašijem, kdaj bo spal,... Bom prišla, vendar ne morem obljubiti kdaj in za koliko časa.
Zdaj se je pa mali zbudil. Šibam