writing-img

Pomagajte mi!!!

clock-img

11.05.2005, 17:29

clock-img

nejca1

pencil-img

208

...nisem znala naredit, neki sem zafrknila, veš v tistem šoku, ko sem naredila test. pa sej je vseeno...

:pujs:

clock-img

11.05.2005, 17:42

clock-img

lumpy

pencil-img

874

Saj ni važno samo da je test pozitiven.
:modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri:

clock-img

11.05.2005, 19:22

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Bravo, to je torej to. Ker sama še nisem noseča, nisem vedela, da lahko tudi tako blaga črtica pomeni nosečnost.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

11.05.2005, 19:37

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Tudi tebi, nejca1 čestitke!!:bravo::bravo::bravo:
:sloncek::rozica::rozica::sloncek:

clock-img

11.05.2005, 20:30

clock-img

mujcek

pencil-img

931

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

11.05.2005, 20:43

clock-img

aljča

pencil-img

855

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:čestitke ker je lepo videti da si srečka:nosecka:.Želim ti9nebesa:angel::nosecka:.
Alja:metulj::metulj:

clock-img

11.05.2005, 21:19

clock-img

Maša26

pencil-img

550

Veseli se!! ;);):bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::duda::duda::duda::duda::duda:

clock-img

11.05.2005, 21:39

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Juhuuuu:bravo::bravo::bravo::bravo: dežek:nosecka: se je spet začel:bravo::bravo::bravo:

Čestitam pa veliko veselja:):):)

Tinka

clock-img

11.05.2005, 23:41

clock-img

marrusa

pencil-img

230

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

12.05.2005, 07:06

clock-img

girly

pencil-img

951

a si že ponovila test?jst ti vseeno predlagam da ga ponoviš. men je drugi romed kazal natanko enako in potem CB negativno. ne bi rada strašila in resnično upam, da si :nosecka: ,ampak vseeno....

ponovi s kakšnim drugim testom (ziher je ziher)
držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

srečno :rozica:

clock-img

12.05.2005, 07:22

clock-img

simi73

pencil-img

404

Cestitke :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

12.05.2005, 10:38

clock-img

nejca1

pencil-img

208

,upam, da je test res bil pozitiven, najkasneje v nedeljo ga bom ponovila:zmeden2::zmeden2:

girly, a ti si naredila dva romed testa in sta ti tako pokazala, pa nisi bila noseča???

clock-img

12.05.2005, 12:58

clock-img

lily25

pencil-img

63

Pozdravljena Nejca!

Tudi jaz te ne bi rada strasila, toda pred tednom dni sem bila v enaki dilemi, romed mi je pokazal isto kot tebi.
Test sem ponovila s CB in je pokazal negativno:((

Daj se enkrat naredi test in bos videla. Upam, da bo tebi pokazal pozitivno:bravo::bravo:

Pa pojdi po CB.

Pa sporoci kako in kaj.

LP
Lily

clock-img

12.05.2005, 13:03

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Čau Lily!!!!!

Sva se glih včeri spračevale z lumpy, kje si in kaj je s tabo... Žal mi je, da se je takole končalo s CBjem in ti držim pesti, da bo čimprej pokazal to kar si želiš!!!!!!!

Lumpy je srečka nosečka, jaz pa še kar čakam...

clock-img

12.05.2005, 13:28

clock-img

nejca1

pencil-img

208

Hojla!
Sem test, ker mi je girly dala misliti. Sama že včeraj nisem bila prepričana,pa so me punce z dobrimi novicami obsule, pa sem pozabila. Naredila sem test baby check (ob 14. uri) pa je pokazal bledo roza črtico. Ko sem prej ta test delala in nisem bila noseča, mi ni nič pokazal. :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Očitno bo treba počakat še nekaj dni, čeprav se tolažim, da bi morala z jutranjim urinom ....

Uživajte, ;)

clock-img

12.05.2005, 18:44

clock-img

lily25

pencil-img

63

Skorpija hvala za tolazbo, saj bo:)

Se bom zacela sekirat ko se bova trudila kseni dve leti:)

LP
Lily:rozica:

clock-img

12.05.2005, 23:03

clock-img

girly

pencil-img

951

natanko tako nejca! dva romed test. potem sm pa nardila CB in je bil negativen. :(( samo jst pa :hudicek: še vedno nimam, testa pa tud ne mislim več delat.

no, ne bomo zdej o meni...če je tebi potem baby check tud pokazal :roza:, potem si definitivno :nosecka:. sej te nism hotela strašit, samo jst mam res s temi romed testi slabe izkušnje in sm se zaklela, da tega pa nikol več :grrr: rajš dam več denarja in sm siher kokr pa tole.

ampak vse :miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate, da bo tud v nedeljo :roza:

srečno :rozica: in sporoči izid

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem