Vidm da ste še zmer take čveke, kot prej, tko da mi vsega ni zneslo prebrat.
katy lepa obleka pa tud ogrlica mi ful dobr paše zraven, ker je neki posebnega
. Lepa si!!!!
Glede praznovanja rd... midva bova povabila ožjo žlahto pa prijatelje, mel bomo dva piknika, vsega skupi nas bo pa okol 40. Kakih posebnih stroškov si ne mislva delat, mal čevapov pa še kak meso, pijača, doma narjeno pecivo pa kupljena tortica. To je to, sej mel bomo zarad družbe, ne zarad kulinaričnih specialitet
! Se kr strinjam s kasso, se da velik prišparat, če pametno organiziraš
.
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Aja pa špelin@ glede vrtca v Zagorju, da ne bo kake jeze . So mi strogo zabičali, da je pogojno tam, ker je samo do 1. 9., drugače sploh ne bi dobili, ker majo preveliko gužvo. In da takrat preneha, ne glede na vse. Upam, da še tolk časa ne bo rabu bit no .
Jaz nimam za kaj biti jezna Bi pa znorela moja znanka (skoraj soseda), ki je dobila mesto za hčerko v Kisovcu in sta morala z možem nabaviti še en avto, ker mora malo iz Zagorja vozit v Kisovec, potem pa šiba nazaj v Zagorje v službo Z avtobusom ji ni zneslo, ker bi ji vzelo preveč časa. Itak da ji ne bom razlagala, upam, da bo njena hčerka septembra le sprejeta v Zagorju.
Ja sej verjamem, da bi bla jezna, sej js se ful bed počutm, ampak žal nimamo druge izbire. Zdej enkrat za spremembo ne mislm na druge, ampak na sebe, kar je kr sprememba zame

. Sicer pa sej pravm, upam, da sploh ne bo treba koristit te bonitete

!
Ti bom napisala v kateri enoti bo, sam točno se mormo še zmenit, ko bom šla podpisat. Ma nč ne bom pisala, bomo šle kr na kavo takrat

!
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
NIsmo pozabile nate. Napiši kako si in ......?
barbaw hvala sm kr vredu

, mal mi seneni nahod nagaja, drgač pa nč novga. Naš prvotni plan je padu v vodo, ker

še ni pršla

, zato zdej iščem novo službo. Hvala za pesti, bojo zelooo prav prišle! Ful si želim dobit to službo, ker je res huda.
Aja sem prej rekla, da bom še kej napisala o Žanu. V torek je dobil na hrbet obliže z alergeni in praviloma bi mogl dons razbrat rezultat. Ampak seveda je ta moj otrok tak živec, da so se obliži ene stokrat premaknili in rezultat ni realen

. To pomeni, da mormo test ponovit. Za znoret!
Drugač še vedno ne je tko kot vaši otročki, je pa res, da mava zdej precej več živil, ki sva jih stestirala in se kr nekako da

.