IZVIRNO SPOROČILO: mafi
Danes sem imela napad pospravljanja tako da sem vse šajbe spucala
, ostane mi sam se balkonske in se sedaj psihično pripravljam, da dam še to skoz.

kak si bila pridna! lahka še k meni prideš

Gal! kar tako naprej! jst sm rabla kakšnih 14 dni, da se je mleko ustavlo. ko sem čutla, da so dojke ful polne, sem jih malo zmasirala in malo mleka stisnila, da je pritisk popustil, pa je kar hitro šlo nazaj.

naj jo dobro izkoristi! jst sm jo tudi mela namen kupit, pa zdaj vidim, da bi denar stran vrgla. eva že lepo hodi. tu in tam jo še malo zanese, ampak je vedno boljša!

včeraj smo jo meli na terasi in smo jo pustli, da je sama racala naokrog. če pade na travi ni problema, hlače bomo pa že oprali.
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Ojla punce...
Samo mal pozdravim, da me ne pozabite.
Brat pa zal ne utegnem...
Imam pa prosnjo, ce se boste selile na otroka, a bi mi ena na zs link poslala da vas ne bom prevec iskala...
upam, da ste ok!
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Dober večer!
Jaz sem ob 19h prišla iz prvega kolektiva in moram rečt, da me je kar malo strah, ker ravno sedaj ko bom jaz začela, bi pedagoška vodja želela neke nore priprave, ki me bodo stale skoraj cele vikende. Anitka bom potrebovala tvojo pomoč?
saj bo vse vredu!

če boš kaj rabla, ti bodo pa že sodelavke kaj pomagale. drugače pa smo tudi me tu

hišo si že slikala?

za dober rezultat pri G! zate in za tvojo piko pa veliko
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
hmmm v službi tako tako....... ta ki jo bom jaz zamenjala dela do 8.6. tako, da do takrat moram malo potrpeti, drugače pa superca
, samo veliko krizo imamo z AT spanjem
, že 3 noči ne spimo niti 30 min v kosu
, kar naprej se zbuja in jokca-ZOBKI
, mi2 pa ob 5h vstajava za na šiht in sva oba čisto zmozgana. Upamo, da bo kmalu tega mučnega obdobja konec. Je pa baje zeeeelo pridna pri babi in dediju, zdaj jo hočeta imeti tudi ponoči
, da se mi2 malo naspiva, samo se še pogajamo
tudi zate

AT pa za kakšno noč res lahko data na počitnice, da si bosta s

malo odpočila in se naspala