writing-img

RE: Majčice 2009 - 5. del

clock-img

24.04.2009, 16:20

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

sem za flasko najdla neki pa ne morm prlept!!!

dej mi no, dej! Kaj si mi takega našlauser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

24.04.2009, 16:21

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Tisti vojak mi pa ni všečuser posted image Zdej si moram pa okus poravit- nej katera kaj lepega napopa, noooooo!

clock-img

24.04.2009, 16:23

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

joj kok ti dec v sekundi spremeni voljo!!

user posted image user posted image user posted image Kaj pa je zdej blo?
A je usta odprl? Sem rekla, da to ni dobr pri naših dedcihuser posted image

clock-img

24.04.2009, 16:23

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

pokica, katmat a ste opa<zle da smosam me tri tle goruser posted image user posted image user posted image

No se nam je še FLASK_A pridružila! user posted image

No, js vas pa zdaj zapuščam, grem kavico z lubim pit! Pol pa v Obija, pa k mojim staršem, pa v trgovino...user posted image .
Preveč za danes!

Dajte še kake nagce kaj gor....pa lejte da boste pridne s čvekanjem! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

24.04.2009, 16:25

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Pokica, pa kak Obi neki, no!!! Aja, razen, če si bosta na parkingu kje zadaj lušte delalauser posted image

clock-img

24.04.2009, 16:27

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image ne zna ust odpret tam k je treba!!!!

sem tok besna!!!v sluzbi ga tok izkoriscajo a ne zna tud a ne rec da jih pa polhen k*u*rac....dela po 10-12 ur na dan za ****evih 800 eu...pa je kr tih!!!ce bi posto raznasu bi vec zasluzu...dela ko bik namest useh v firmi pol pa njemu recejo da se mu promet ne pogliha...ja ni cudn ce sam od drugih del dela-za svoje stranke casa nima!!!!

clock-img

24.04.2009, 16:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

pokica, katmat a ste opa<zle da smosam me tri tle goruser posted image user posted image user posted image

No se nam je še FLASK_A pridružila! user posted image

No, js vas pa zdaj zapuščam, grem kavico z lubim pit! Pol pa v Obija, pa k mojim staršem, pa v trgovino...user posted image .
Preveč za danes!

Dajte še kake nagce kaj gor....pa lejte da boste pridne s čvekanjem! user posted image

no pokica pa uživajuser posted image user posted image

sam ne preveč po decu skakatuser posted image user posted image

flaška a si že skuhalauser posted image

clock-img

24.04.2009, 16:29

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

zaposlen je kot komercijalist na terenu dela pa se kot skladiscnik,prodajalec v trgovini,racunovodja,poslovodja....pa da ne nastevam naprej

clock-img

24.04.2009, 16:29

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image ne zna ust odpret tam k je treba!!!!

sem tok besna!!!v sluzbi ga tok izkoriscajo a ne zna tud a ne rec da jih pa polhen k*u*rac....dela po 10-12 ur na dan za ****evih 800 eu...pa je kr tih!!!ce bi posto raznasu bi vec zasluzu...dela ko bik namest useh v firmi pol pa njemu recejo da se mu promet ne pogliha...ja ni cudn ce sam od drugih del dela-za svoje stranke casa nima!!!!

kje pa dela ta tvoj decauser posted image user posted image

clock-img

24.04.2009, 16:30

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

poki, pokazi svojemu vraga zvecer....ce jutr najmanj bolniske ne tolce pol ni nic...user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2009, 16:31

clock-img

Anonimen

zaposlen je kot komercijalist na terenu dela pa se kot skladiscnik,prodajalec v trgovini,racunovodja,poslovodja....pa da ne nastevam naprej

ja zakaj je pa plačan naj dela samo tisto ki ima napisan na pogodbi, pa zakaj se pusti izkoriščat a mu paše tako da ga vsi od uzadaj drk....user posted image

clock-img

24.04.2009, 16:31

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Aaaaaaa! Znana zgodbauser posted image

Jaz sem ga mogla fajn nahrulit, hruljenje je trajalo vsaj pol leta- in zdaj končno hodi domov normalno. Sicer zaradi mene (da ne bom več tolk tečna), ampak vsaj izkoriščajo ga ne več in ne mislijo, da je skos na razpolago. Sej izjeme se zgodijo, samo da bo pa tam ko smkelj visel tako dolgo vsak lubi dan, to pa ne dovolim.

Sem mu rekla, da nej mene doma pedena, al me bo pa kdo drug- pa se je rajš zame kot za službo odločiluser posted image

clock-img

24.04.2009, 16:33

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Cveka, če sem kaj? Skuhala? Japajadeuser posted image Eno dolgo kitico sem pod kovtrom odkuhala, to je vseuser posted image Sej me bo ven peljal, zdej se pa že mora počas mal izkazatuser posted image Če bo priden, bo mogoče videl user posted image user posted image user posted image danes! Mogoče...user posted image

clock-img

24.04.2009, 16:33

clock-img

Anonimen

Sem mu rekla, da nej mene doma pedena, al me bo pa kdo drug- pa se je rajš zame kot za službo odločiluser posted image

to si mu pa dober povedala, se je orenk vn potegnu k je tebe izbrav in ne službeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2009, 16:37

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

to si mu pa dober povedala, se je orenk vn potegnu k je tebe izbrav in ne službeuser posted image user posted image user posted image

Da ne boš mislila- je v službi isto naprej vrgel! Ko je bil čas za it, je vstal in rekel da gre. Pa so ga drugi čukast pogledal (itak vsi delajo ko norci tam čez delavnik), on je pa rekel, da mora it ženo pedenat. Če ne, me bo pa kdo druguser posted image user posted image user posted image Mislim, da crkneš. In to reče on flegma direktorju pa še ene parim, ki so bli tam user posted image

Itak, svojega izgovora si ne najdejo, vedno mora bit žena tista, ki težiuser posted image user posted image

clock-img

24.04.2009, 16:37

clock-img

Anonimen

Cveka, če sem kaj? Skuhala? Japajadeuser posted image Eno dolgo kitico sem pod kovtrom odkuhala, to je vseuser posted image Sej me bo ven peljal, zdej se pa že mora počas mal izkazatuser posted image Če bo priden, bo mogoče videl user posted image user posted image user posted image danes! Mogoče...user posted image

a tako, no kr nej se izkaže pa da te bo peljal nekam k majo dobro hranouser posted image zvečer pa brez dretja k jz bom spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2009, 16:38

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ja zakaj je pa plačan naj dela samo tisto ki ima napisan na pogodbi, pa zakaj se pusti izkoriščat a mu paše tako da ga vsi od uzadaj drk....user posted image

JAH MLAD JE A NE??   bom tko rekla....ga ocitno ne dr**** zadost ....
sej doma se zdere (je res jezen ker mu to pocnejo) pol se se jest nanjga pol je pa spet mir pol greva pa spat...evo...to je moj dan...

mene je ze izucil...se ne pustim nikomur...

clock-img

24.04.2009, 16:39

clock-img

Anonimen

Da ne boš mislila- je v službi isto naprej vrgel! Ko je bil čas za it, je vstal in rekel da gre. Pa so ga drugi čukast pogledal (itak vsi delajo ko norci tam čez delavnik), on je pa rekel, da mora it ženo pedenat. Če ne, me bo pa kdo druguser posted image user posted image user posted image Mislim, da crkneš. In to reče on flegma direktorju pa še ene parim, ki so bli tam user posted image

Itak, svojega izgovora si ne najdejo, vedno mora bit žena tista, ki težiuser posted image user posted image

no doma ga pa maš a neuser posted image mah sam da je neki reku, sej to so mu verjel kej druzga mu ne biuser posted image

clock-img

24.04.2009, 16:39

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mogoce...user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2009, 16:40

clock-img

Anonimen

sej doma se zdere (je res jezen ker mu to pocnejo) pol se se jest nanjga pol je pa spet mir pol greva pa spat...evo...to je moj dan...

no ko bo mel dovolj bo že povedal svoje do takrat pa mu ni pomočiuser posted image

clock-img

24.04.2009, 16:40

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ma ga mam ze polhen kufer!!!   dan sebi in meni pokvari...pa sem mu ze rekla naj zamenja sluzbo...

clock-img

24.04.2009, 16:41

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no ko bo mel dovolj bo že povedal svoje do takrat pa mu ni pomočiuser posted image

sej vem...sam lustno pa tud ni

clock-img

24.04.2009, 16:41

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ja, važno da je doma. Če ne bi šla familija že zdavnaj u maloro. user posted image

Evo, zdej je prišel. Grem dol z neta, da ne vidi vseh teh nagcevuser posted image Dej, Katmat, ti se pa potrudi pa mi onega nalimaj, ki si ga zame našla, dejuser posted image

Čaw, punce, fajn je blo čvekat danesuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2009, 16:43

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

ma ga mam ze polhen kufer!!!   dan sebi in meni pokvari...pa sem mu ze rekla naj zamenja sluzbo...

Ja, bo treba bolj pritisnit nanjga... Če ne, ne bo ničuser posted image Joj, upam da se vama to konča, ker je res bedno.

Ajde, uživajte, pa ne se na petek sekirat. Počitnice soooouser posted image

clock-img

24.04.2009, 16:44

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Ja, važno da je doma. Če ne bi šla familija že zdavnaj u maloro. user posted image

Evo, zdej je prišel. Grem dol z neta, da ne vidi vseh teh nagcevuser posted image Dej, Katmat, ti se pa potrudi pa mi onega nalimaj, ki si ga zame našla, dejuser posted image

Čaw, punce, fajn je blo čvekat danesuser posted image user posted image user posted image

bom se potrudila....res....je tak da nic kej dost ne more povedatuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem