writing-img

RE: Majčice 2009 - 5. del

clock-img

05.05.2009, 11:53

clock-img

Anonimen

madona se kle dogaja....sama presenečenja !

KatMat ---- da te ne bom nekam poslala....user posted image user posted image user posted image ....če sem pa malo zamešala vse skupaj ! Že itak sina kličem po moževem imenu, pa moža po sinovem, pa še za sebe pozabim kdaj imam rok.....tale porod me bo čist zmešal !

Sem mulčka dones spet kar na rajžo poslala, da imam vsaj malo miru in lahko pospravim ! Jebela, kolikokrat do poroda bom tole še počela ? user posted image

Otroški dodatki - kolikor je meni znano, ti pripadajo vsem, tudi tistim z visoko plačo. Se pa usklajujejo vsako leto glede na rast ali padec plače, ki jo partnerja prejemata.

clock-img

05.05.2009, 11:54

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ha,ha,ha..

user posted image

clock-img

05.05.2009, 11:54

clock-img

copka

pencil-img

1117

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

IZVIRNO SPOROČILO: copka
evo, sam visim na RR in je dan dejansko cist neproduktiven- postla razmetana, cista posoda v pomivalcu, umazana v koritu, vceraj sem ugotovila da moj nima vec cistih gat (pa sem vse oprala cez vikenduser posted image )

Ja kje se pa on goni, da skuri gate v dveh dnehuser posted image A nič ne opaziš, ko si cel dan na RRjuuser posted image

Morde ima pa sam dvoje..al pa ene pa tiste okul obrne..user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Recesija, nimaš kejuser posted image

Je treba šparat na vodi, prašku, mehčalcu, elektriki... A ti vidiš, koliko enega stroška se skriva za pranjem enih usranih gatuser posted image

user posted image user posted image user posted image  upam, da ne bereuser posted image user posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

clock-img

05.05.2009, 11:55

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Sej se hecamooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

05.05.2009, 11:55

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Se kar ne morem odpravit na teraso..je tak fajn tle gor..user posted image

sam, kje ti zivis? Pri nas je oblacnouser posted image  Bom jaz postala olivasto zelena, ce bom skoz za racuser posted image

Saj zdaj je tud pr nas mal oblačno ratalo,sam vseeno še mal sonček pošpega..

clock-img

05.05.2009, 11:56

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

copka ja hecamo se,da ne boš kaj resno vzela..user posted image

clock-img

clock-img

copka

pencil-img

1117

ko jaz mojega zajaham, mi rece: ne ga stiskatuser posted image . Jaz pa: kaj, saj nic ne stiskamuser posted image  On: ja, otroka stiskas, jaz pa trebuh not vlecemuser posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

*lina* ni panike....sobota mi cist ustrezauser posted image user posted image user posted image user posted image

babe ve ste cist nore...res...user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 11:57

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

KatMat, zakaj pa tvoj tako rad štrajkauser posted image Pa sem mislila, da se moških nekako ne da "znucat" in da so vedno za...

clock-img

05.05.2009, 11:57

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

ko jaz mojega zajaham, mi rece: ne ga stiskatuser posted image . Jaz pa: kaj, saj nic ne stiskamuser posted image  On: ja, otroka stiskas, jaz pa trebuh not vlecemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, nehite, jaz bom crknila od smeha user posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 11:58

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

petrazg za odgovor ni problema. Upam, da je to to. Drugače pa, če se stanje ne izboljša to lepo operirajo. Tudi uspešno. Nič skrbet. Vse bo kul!

Moram poboldat, da naute spregledale-sem dala eno slikco trebuha v album od nedelje.

clock-img

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Punce, jaz vam ne sledim več, preveč hitro tipkate, pa preveč se hecate - lumpe.
Lahko pa enega sexy dečkota nalimam...taki so meni všeč, he he he

user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

clock-img

copka

pencil-img

1117

Sej se hecamooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

copka ja hecamo se,da ne boš kaj resno vzela..user posted image

a se vama zdi, da se ne zabavam??user posted image  Umiram od smeha zravenuser posted image user posted image  Upam, da moj ne bere, ker ga bo kapuser posted image   sploh ker omenjam njegove gateuser posted image user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kaj so ti desci cudni....bi moglo bit tko kr pr flaski...da sam se z ocmi levo pa desno pa vse naokoli ne pa da revice skacemo-pa se to jim ni prav!user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

madona se kle dogaja....sama presenečenja !

KatMat ---- da te ne bom nekam poslala....user posted image user posted image user posted image ....če sem pa malo zamešala vse skupaj ! Že itak sina kličem po moževem imenu, pa moža po sinovem, pa še za sebe pozabim kdaj imam rok.....tale porod me bo čist zmešal !

Sem mulčka dones spet kar na rajžo poslala, da imam vsaj malo miru in lahko pospravim ! Jebela, kolikokrat do poroda bom tole še počela ? user posted image

Otroški dodatki - kolikor je meni znano, ti pripadajo vsem, tudi tistim z visoko plačo. Se pa usklajujejo vsako leto glede na rast ali padec plače, ki jo partnerja prejemata.

Oooo, Lina, Lina, baje napoveduješ, kdaj bomo rodileuser posted image A imaš zame tudi kakšno vizijo user posted image user posted image

clock-img

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

KatMat se pa blede, ker je njen ne dohaja več... Bogi revež se mi kar smiliuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 12:00

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

KatMat se pa blede, ker je njen ne dohaja več... Bogi revež se mi kar smiliuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 12:01

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ja, sem čisto enakih misli... Pol bi pa mojega imelauser posted image

Katmat, probej ga pustit en teden pri miru, pa bo tut pri vas sekalo in z rdečimi očmi gledalouser posted image

clock-img

05.05.2009, 12:01

clock-img

copka

pencil-img

1117

No, grem gate dat pratuser posted image  Pa pospravit posteljo, je bila burna nocuser posted image

clock-img

05.05.2009, 12:03

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Copka dej pejt mu gate oprat, da bo lohk jutri sveže oblekel bogi revež...

clock-img

05.05.2009, 12:03

clock-img

Anonimen

evo jz sem kosilo skuhala in pojedla sva tud že tako da bom zdej sam počivalauser posted image

clock-img

05.05.2009, 12:04

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

evo...kr solze mi tecejo...SEM SKOR SPREGLEDLA POMOCNIKA-HVALA CHRISTIANA21!user posted image user posted image user posted image user posted image

FLASKA...ne vem kaj je mojmu...zdej ime izgovor da noce da bi prekmalu rodila...evo...katka spet na suhem...a ne za dolgo...da danes spet uprezemuser posted image

grem od tanje slikico pogledat!

clock-img

05.05.2009, 12:06

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

evo...kr solze mi tecejo...SEM SKOR SPREGLEDLA POMOCNIKA-HVALA CHRISTIANA21!user posted image user posted image user posted image user posted image

FLASKA...ne vem kaj je mojmu...zdej ime izgovor da noce da bi prekmalu rodila...evo...katka spet na suhem...a ne za dolgo...da danes spet uprezemuser posted image

grem od tanje slikico pogledat!

Bogi... Potem pa je pri vama obratno kot pri naju- tebi se iz ušes kadi, on lahko pa samo oči obrača levo-desnouser posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

No, grem gate dat pratuser posted image  Pa pospravit posteljo, je bila burna nocuser posted image

jest mu jih zanalasc nebi...mu kr obleke skrivam...more ubozec nagec po bajti hodt...mava taka hisna pravila...prej sva imela samo gole cetrtke...zdej more bit nagec vsak dan...

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Punce, jaz vam ne sledim več, preveč hitro tipkate, pa preveč se hecate - lumpe.
Lahko pa enega sexy dečkota nalimam...taki so meni všeč, he he he

user posted image

mmmm.....
mmmmmmm....
mmm...

tale je pa za ponucatuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem