writing-img

RE: Majčice 2009 - 5. del

clock-img

13.05.2009, 11:06

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Saj jih kar nekaj manjka..user posted image

Maja kaj je Likar danes dežuren?Če je grem danes rodit...user posted image

clock-img

13.05.2009, 11:08

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

u h likarju grem pa jaz še enkrat...user posted image user posted image

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image

Katmat, javi seeee!!!
Pokica, javi seeee!!!

Še katera? user posted image

Če vaju pa ni, pa pridno dihajta!user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Jou flaska ,jaz sem te pa kar v Trbovlje preselila..user posted image user posted image

Tanja moji ta boljši datumi so šli že mimo,sem obupala,tak da bo trinjasti kar ta pravi datum.user posted image
Zdaj pa sploh ne vem kdaj naj grem ,čakam da mi voda odteče.user posted image  Bolečine.. sploh ne vem več ..

clock-img

13.05.2009, 11:31

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Torej v Postojni so porodničarji Likar, Merlo, Jordanova- ti so fajn. Kdo pa ni fajn?

clock-img

13.05.2009, 11:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Torej v Postojni so porodničarji Likar, Merlo, Jordanova- ti so fajn. Kdo pa ni fajn?

tristan

clock-img

13.05.2009, 11:38

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

bravo copka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2009, 11:39

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tristan

Kristan bejž če ujdeš..user posted image

clock-img

13.05.2009, 11:39

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

bravo copka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A kaj veš kar mi ne?

clock-img

13.05.2009, 11:41

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Madona, vsako jutro si bolj udarnauser posted image Ne dobro jutro, ne nič- samo usekaš!

Hitro povejuser posted image

clock-img

13.05.2009, 11:43

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

evo copka se mi je javla.. končno je dočakale svojga princa  ... iskrene čestitke še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno sva po 11 dnevih čez rok postala ponosna starša 4260 g težkemu in 56 cm velikemu fantku po imenu Sebastjan...

clock-img

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Zakaj pa on ni fajn? Kaj pa, če ga dobim?

clock-img

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Madona, vsako jutro si bolj udarnauser posted image Ne dobro jutro, ne nič- samo usekaš!

ČOPKA ima fanta Sebastjana!Na zadnje debate poglej..user posted image user posted image

clock-img

13.05.2009, 11:44

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

A kaj veš kar mi ne?

ja jz sem ji poslala sms če je že objavljeno.. očitno še ni blo... no zdej je  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

BRAVO ČOPKAuser posted image user posted image user posted image Samo da je končno za tabo...

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
Končno sva po 11 dnevih čez rok postala ponosna starša 4260 g težkemu in 56 cm velikemu fantku po imenu Sebastjan...

BRAVO, DRUŽINICAAAAA!!!!! ČESTITKEEEE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2009, 11:45

clock-img

elyy

pencil-img

461

vas spet malo pogledam.....jst sm omaro pospravla(tok lepih cunj mam sam mi je pou premejhnga,sej neki bom še spravla gor)user posted image
a se je copka,kermu oglasla...a kera kej ve? 
pa cveke ni nč gor dons?

dons pa tak čuden dan,sploh nevem a bi ven odnesla cunje al ne..skos neki oblačno?
mene je moja G. vprašala kam bi šla rajš rodit v postojno al v LJ.?
tko,da nevem...sam bom pomoje kr v LJ. k je postojna dalj dost...mi je čist vsen,sej tok divji pa tud nebojouser posted image ....vidm,da majo kr dobre iskušnje punce z LJ. tko da bo že...

jst morem še posesat,pomit po tleh...pol pa po avto k mehankarju je šou na servis..pa je šlo 100 eur..sej nimaš kej,tu avto je družinski članuser posted image ..pa stane neki dinarčkov!  

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image čestitke copkauser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ma kaj pa vem,jaz ga od prvič poznam,sam HB ni bil na porodu..Grob,brez odnosa pa še česa...to je moje mnenje..
Pa Tašev je tud klasa zase,ne smeš bit občutljiv pa je.user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

A kaj veš kar mi ne?

copka ze carta!!

clock-img

13.05.2009, 11:47

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Ma kaj pa vem,jaz ga od prvič poznam,sam HB ni bil na porodu..Grob,brez odnosa pa še česa...to je moje mnenje..

Katera pa ni občutljiva pri porodu?user posted image Ta je pa dobra. Ah, jih bom že popedenala

clock-img

clock-img

elyy

pencil-img

461

bravo copkauser posted image user posted image
iskrene čestitke za tvojga končno dočakanega sebastjana!!

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

sem mislila da ze veste...sele pol sem sla pogledat ce ze piseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pardon

clock-img

13.05.2009, 11:51

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Katera pa ni občutljiva pri porodu?user posted image Ta je pa dobra. Ah, jih bom že popedenala

user posted image user posted image  Smotan je...
Saj v porodni je babca tista ki je ob tebi,dohtarja sploh vidiš ne če je vse o.k

clock-img

13.05.2009, 11:52

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

o kok me ze od uceri zobek buba...nisem nic spala ponoc...zato sem pa tko pozno prsla sem goruser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem