writing-img

RE: Majčice 2009 - 5. del

clock-img

25.04.2009, 14:55

clock-img

vanilla

pencil-img

875

Heln in Lara light, ČESTITKE za vajine dojenčke user posted image user posted image user posted image user posted image ! Bravo!!!

Jaz pa trenutno sama doma... Moj je šel z bratrancem se mal rekreirat...
Sem imela napad pospravljanja... Sem pomila tla v kuhinji, posesala celo stanovanje, dala prat in obesla cunje, pomivalc tut pere... Madona, se vedem kot da me sto let ne bo nazaj, če bi šla v P, hehe.

clock-img

25.04.2009, 14:57

clock-img

lake

pencil-img

3955

Pa se res naši z-majlčki množijo user posted image user posted image user posted image . Vsak dan dve, pa bo glih. Naša Dudi pa misl očitno kr doma rodit, ker še kr ni šla v P.

Jst sm pa zdele na ležalniku, pa ful je vroče, da ne govorim o tem da sosedje očitno neki pečejo in mi zdej tuki pod nos diši.

Pa pomočniki so dons tud dejavni.user posted image user posted image .

KatMat: Pa kaj ga samo božaš, da pol zaspi, to morš kr zagrabt. user posted image

clock-img

25.04.2009, 14:58

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

na se ena ki nam kvari povprecje!!!prevec ste pridne punce!to ni dobr-se bodo navadl

clock-img

25.04.2009, 14:58

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pa se res naši z-majlčki množijo user posted image user posted image user posted image . Vsak dan dve, pa bo glih. Naša Dudi pa misl očitno kr doma rodit, ker še kr ni šla v P.

Jst sm pa zdele na ležalniku, pa ful je vroče, da ne govorim o tem da sosedje očitno neki pečejo in mi zdej tuki pod nos diši.

Pa pomočniki so dons tud dejavni.user posted image user posted image .

KatMat: Pa kaj ga samo božaš, da pol zaspi, to morš kr zagrabt. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   ja sej mas prav

clock-img

25.04.2009, 15:06

clock-img

Anonimen

lara light user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

no mi smo pa pojedli zdej sem pa na kavču v vodoravni legi, moja dva fanta pa spitauser posted image
no za dobrodošlico v porodniško sem mela lažne popadke, mater me je špikal, sam zdej se je vse umerilo in tud trebuh je ratu mehkejšiuser posted image je pa zdaj user posted image dejaven se ful premetavauser posted image

ampak jz sem misenla da dudica je najmanj že rodila, kaj je zdaj to a luna nič ne prijemlje večuser posted image

no pomočnikov je pa polnouser posted image

clock-img

25.04.2009, 15:13

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mene tud zdele daje...pa u krizu me tok boli...

clock-img

25.04.2009, 15:13

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: vanilla
Heln in Lara light, ČESTITKE za vajine dojenčke user posted image user posted image user posted image user posted image ! Bravo!!!

Čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

25.04.2009, 15:14

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mene tud zdele daje...pa u krizu me tok boli...

user posted image A tolk je že hudo, ker tvoj nič ne dauser posted image

Ja boga reva ti, zdej je pa res čas, da sama vzameš "stvar" v svoje rokeuser posted image

clock-img

25.04.2009, 15:15

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Gremo mi mal ven, smo ravno pojedli.

Lepo čvekajte, Dudi- ti pa Zoja pa v P! user posted image
Čaw!

clock-img

25.04.2009, 15:19

clock-img

Anonimen

pr nas se je pa neki pooblačilo user posted image

zgleda da bomo res vse šle počas v rimuser posted image

clock-img

25.04.2009, 15:20

clock-img

Anonimen

čaw flaška uživajuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.04.2009, 15:26

clock-img

Anonimen

ko pa jz pridem gor pa ni tuki nobeneuser posted image

clock-img

25.04.2009, 15:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ma ne ne mislim doma rodit samo kaj k ne vem kako naj to zgleda zaenkrat nimam na 5 minut popadkov...user posted image

clock-img

25.04.2009, 15:33

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

zdej grem pa ven na sončka uživat...da ne bo katera mislila da sem kam šla...user posted image

čauči

clock-img

25.04.2009, 15:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ma ne ne mislim doma rodit samo kaj k ne vem kako naj to zgleda zaenkrat nimam na 5 minut popadkov...user posted image

sej bo dudica, jz kr mislim da boš vedela ko bo se res začelouser posted image

clock-img

25.04.2009, 15:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

zdej grem pa ven na sončka uživat...da ne bo katera mislila da sem kam šla...user posted image

čauči

uživajuser posted image user posted image

clock-img

25.04.2009, 15:49

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

ah zgleda da bomo še mal doma ane dudika? ne boste se nas rešle tko hitrouser posted image ...

jaz grem tud vn...sladoled + jagode s sabo pa mal na sonce...user posted image

baj...

clock-img

25.04.2009, 15:52

clock-img

Anonimen

kaj ste vse šleuser posted image pravuser posted image

clock-img

25.04.2009, 16:01

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jest sem se tuki...sem skuhala pa pojedla zdej se grem pa se mal ulect da se mi trebuh umiri ker mam skoz trdga

clock-img

25.04.2009, 18:27

clock-img

majuška10

pencil-img

554

oooooo!!!
Heln, Maj taj in Lara Light čestitke ob rojstvu vaših sončkov!!!!user posted image user posted image user posted image
se je pa začelo zares!!
Zoja10 mene so tudi 2 dni nazaj tako kolki boleli, da sem mislila da jih bo narazen zmetalo!
Ti naši bikci bodo zgleda svojo trmico gnali dokler se bo njim zdelo heheheehuser posted image user posted image , pol pa bodo sam uleteli na plano!

clock-img

25.04.2009, 18:54

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

evo nas notr...zdej pa tuširanje in potem počivanje pa da vidmo kaj pokaže...user posted image

clock-img

25.04.2009, 18:59

clock-img

Anonimen

jz sem tud mal not pa mal zunuser posted image

clock-img

25.04.2009, 19:57

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

nč grem k ni nobene...

user posted image

clock-img

25.04.2009, 20:04

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

čestitke še za Heln in Maj Taj user posted image user posted image user posted image  lepo se cartajte!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

25.04.2009, 20:18

clock-img

zmajama

pencil-img

143

user posted image user posted image dober večer,

ooo, vidim da smo že na 5. delu user posted image , dober čvekate. bom imela kar dela za nazaj brat.
Kolko sem zdaj to zadnjo stran prečekirala, vidim, da so že ene majčice rodile. Čestitke user posted image user posted image user posted image .

Midva sva bila z mojim user posted image  zdaj dva dni v Kranjski gori, še zadnji samski počitek user posted image .

Upam, da se bo najinemu fantku mal mudilo in bo že hotel kar ta teden pridit, ko je še moj doma, k pol pa ga cel teden ne bo pa pride sam za vikend domov user posted image user posted image . Je službo zgubil in je zdaj prisiljen it nazaj tovornjaka vozit user posted image . Sem že cel teden zlo slabe volje, pa sam na jok mi gre, ko se spomnim, da pa ga mogoče ne bo zraven pri porodu in bom morala bit sama user posted image .

Grem se zdaj še stiskat k user posted image  dokler se še lahko. Pa vas čekiram jutri pa mal za nazaj preberem, pa še kej komentiram.  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem