writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)

clock-img

26.04.2009, 19:52

clock-img

pf

pencil-img

4436

Na pikniku smo se imeli super. Vsi prijatelji so bili z otroci, no pa tudi par, ki še nima bebic.
Jutri pa spet na piknik, v torek bomo pa zelenjavno juhico jedli, ker nam bo meso lezlo iz uh. user posted image

clock-img

26.04.2009, 19:52

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image ................mam glih taščo na obisku.........user posted image user posted image user posted image

...ti pa na rr user posted image user posted image user posted image

ne ne. sam k sm ji slike pokazala, si nisem mogla, da ne bi še hit uč na rr vrgla....user posted image

clock-img

26.04.2009, 19:53

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Na pikniku smo se imeli super. Vsi prijatelji so bili z otroci, no pa tudi par, ki še nima bebic.
Jutri pa spet na piknik, v torek bomo pa zelenjavno juhico jedli, ker nam bo meso lezlo iz uh. user posted image

user posted image user posted image user posted image ..........za piknike...........

clock-img

26.04.2009, 19:54

clock-img

ključek

pencil-img

9047

princeska že spi........user posted image

clock-img

26.04.2009, 19:55

clock-img

pf

pencil-img

4436

Kaj je že šla? Zdaj pa zna priti za miklavža spet. user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

26.04.2009, 19:56

clock-img

pf

pencil-img

4436

Sta že dve. Grete kam čez praznike MTY?

clock-img

26.04.2009, 19:57

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Sta že dve. Grete kam čez praznike MTY?

nič nimamo v planu. odvisno od vremena. če bo sonček, ziher na kakšen izlet. drugače pa čakamo 16.5., ko gremo na morje.user posted image

clock-img

clock-img

pf

pencil-img

4436

Se grem stuškat in pridem back.

clock-img

clock-img

pf

pencil-img

4436

Kam greste?

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 26.4.2009 19:58:50 >

clock-img

26.04.2009, 19:58

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Kam greste?

via portorose.

clock-img

26.04.2009, 19:59

clock-img

pf

pencil-img

4436

Kaj je že šla? Zdaj pa zna priti za miklavža spet. user posted image  user posted image  user posted image  

možno, možno..........user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja vmes ni nekih drugih večjih praznikov. user posted image

clock-img

26.04.2009, 20:00

clock-img

ključek

pencil-img

9047

možno, možno........user posted image user posted image user posted image

aja, sej ma rd ln prej........zna priti prej.......user posted image user posted image user posted image

da ne bom sam nesramna..............je bila tukaj skoraj uro in pol, pa prinesla ji je 20 €, pa za obleči. lepo, ne?user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 26.4.2009 20:01:24 >

clock-img

26.04.2009, 20:02

clock-img

pf

pencil-img

4436

Kam greste?

via portorose.

Nikoli še nisem letovala v Portorožu, pa mi je všeč. Z motorjem sva bila parkrat, pa parkrat tak z avtom. Všeč mi je tak za sprehod, pa zdaj bi bilo za iti na dopust, poleti pa je pomoje tam katastrofa. Danes je naše motoristični klub ravno imel krst motorjev. Imam zdaj motor rdeč na več kolic, ne samo na dve. Pa ati tudi, sva ognjeno strelo raje prodala lani, ko smo bili v pričakovanju mišota.

clock-img

26.04.2009, 20:03

clock-img

pf

pencil-img

4436

aja, sej ma rd ln prej........zna priti prej.......user posted image user posted image user posted image

da ne bom sam nesramna..............je bila tukaj skoraj uro in pol, pa prinesla ji je 20 €, pa za obleči. lepo, ne?user posted image

Lepo ja. Pa saj krst še imate vmes, a ne?

clock-img

26.04.2009, 20:05

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lara zakaj pr streli nič ne napišeš? Alora ma kaj ti je, ma te vidismo. 

clock-img

26.04.2009, 20:06

clock-img

ključek

pencil-img

9047

dvomim, da bova lahko. ker jaz pač nimam ničesar in komplicira župnik.user posted image

clock-img

26.04.2009, 20:10

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Kam greste?

via portorose.

Nikoli še nisem letovala v Portorožu, pa mi je všeč. Z motorjem sva bila parkrat, pa parkrat tak z avtom. Všeč mi je tak za sprehod, pa zdaj bi bilo za iti na dopust, poleti pa je pomoje tam katastrofa. Danes je naše motoristični klub ravno imel krst motorjev. Imam zdaj motor rdeč na več kolic, ne samo na dve. Pa ati tudi, sva ognjeno strelo raje prodala lani, ko smo bili v pričakovanju mišota.

jaz sem bila na počitnicah v bernardinu, ko sem imela 15.let. skupaj z prijateljico in njeno familijo. sredi poletja...........norišnica.

clock-img

26.04.2009, 20:15

clock-img

pf

pencil-img

4436

MTY kaj si zaspala zraven LN?

clock-img

26.04.2009, 20:17

clock-img

pf

pencil-img

4436

Idita v kako faro, kjer to ni problem. A krsta nimaš? Lahko ga pa opraviš skupaj z LN in bo župnik vesel. user posted image

dvomim, da bova lahko. ker jaz pač nimam ničesar in komplicira župnik.user posted image

clock-img

26.04.2009, 20:22

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Pf tebe pa matra citiranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.04.2009, 20:28

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Pf tebe pa matra citiranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Malo ne, malo. Nekaj me jezi.

clock-img

26.04.2009, 20:30

clock-img

pf

pencil-img

4436

Gloria kak sta vidva kaj z gosto hrano? A že kaj raje je? Zadnjič sem razmišljala, da je mogoče tvoj fant res lačen ponoči, ker se vidva še kar precej dojita čez dan. Je pa Nik kar velik fant. Mogoče mu ni kalorijsko dovolj močno. A misliš, da bi bilo to možno?

clock-img

26.04.2009, 20:33

clock-img

ključek

pencil-img

9047

MTY kaj si zaspala zraven LN?

ne film gledam na pop.

clock-img

26.04.2009, 20:34

clock-img

pf

pencil-img

4436

Še dva dni spimo in gremo na morje. Juhu. Ko sem bila mala sem stalno odštevala dneve do odhoda na morje in delala križce na list, ki sem ga dala pod vzglavnik. Zdaj, ko pa sem velika bi si pa lahko na list napisala kaj naj vse nesem zraven, da ne bom pol pozabila in odložila pod vzglavnik. user posted image  user posted image  user posted image

Olivija a je kaj bolje Ani?

Punce zakaj imam monologe, če vas je pa toliko prijavljenih?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem