IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: AinB
Eno laično vprašanje: Zakaj vsi hodite v razvojno ambulanto?
mi ne...
sem kar vesela, da ni treba
ja midve sva se šli pri tretjem mesecu na navodilo P pokazat. krivilo jo je s celim teleščkom v levo stran in en kolk je bil še mal slab. po tem, ko mi je v razvojni rekla, da naj je nikakor več nimam v stolčku-ležalniku ampak na tleh, se je s svetlobno hitrostjo Sara poravnala v ravno in sredinsko lego. po tem pa jo na vsaka dva meseca moram pripeljat pokazat, če razvoj poteka normalno.
težav nimamo nikoli in SEM FUL VESELA, da se hodimo tja kazat. toliiiiiiiiko stvari mi je povedala od tega da naj bo NA TLEH, na recept mi je celo predpisala Airex, pokazala HANDLING (ki ga nam pri P niso pokazali), naj ne kupujem hojce, naj bo brez čeveljčkov, naj je ne dam prehitro v stolček za hranjenje....
in to je res super, da vam ni treba v razvojno hodit. HB, da je z

vse v redu... sicer pa če bi kdaj kaj opazile in

peljale na pregled naj povem, da nič ne grizejo in da se mi zdi da bi vsakega otročka mogl takole spremljati pri gibalnem razvoju... mogoče imate vi to vključeno tudi pri P ampak pri nas se ne poglabljajo kaj veliko v gibanje... je samo pozitivna stran te razvojne!