writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)

clock-img

13.05.2009, 14:23

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...dober dan...da vas pozdravim......

......pa povem, da je naš pikec s 1.9. sprejet v vrtec user posted image

user posted image user posted image user posted image  Mi še vedno čakamo, kaj bo.

clock-img

13.05.2009, 14:27

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

tkole nekak zgleda soba od ln....

Lepa. Medkoti so mi ful všeč.

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 13.5.2009 14:29:37 >

clock-img

13.05.2009, 15:06

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

Leyla na poroki

user posted image

a je to nevesta?? user posted image

clock-img

13.05.2009, 15:10

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

user posted image  

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

13.05.2009, 15:13

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Jazzy - nabavili smo tistega kužka user posted image . Pa se mi zdi, da je bolj všeč meni kot T user posted image user posted image user posted image

a pametnega kužka, ki govori slovensko?
naši A je ful všeč

Poje, pa govori: kuku vidim te, noga - moja noga itd itd. Skratka men se že meša ko ga slišim....user posted image

ja, to je ta. midve z A sva ga videle pri onini in je bila A že tam čist trapasta nanj... ko je pa zbolela za noricami, sem pa takoj očija v štacuno poslala.

naša A bi lahko tut 2 uri sedela na puzzle peni in se "igrala" z njim, če bi jo pustila

čudno, zunaj na dekci pa niti par minut ne sedi, ampak gre takoj v akcijo puljenja trave user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2009, 15:16

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

Mi se pa sedaj ubadamo z ureditvijo sobe za T. Je dobil deložacijo, ker preveč smrči user posted image , ma ne hecam se.
Kako pa imate vi kaj urejene sobice?

naša A je še nima. bomo imeli poleti akcijo (ker se morava odreči razkošju dnevne sobe 8x4 m in iz tega naredit otroško sobo in preostanek dnevne sobe, pa kar odlašava).

clock-img

13.05.2009, 15:47

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Leyla na poroki

user posted image  

user posted image user posted image

clock-img

13.05.2009, 16:36

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

dobro jutro tudi iz najine strani!

sva bili že 7.15 v razvojni na pregledu... je ful pohvalila mojo Saro in da zelooo lepo napreduje. smo jo imeli kar 15 minut na tleh v ambulanti in zraven še študentke, da so pogledale pravilen razvoj 8 mesečnega otroka. mi je ego kr rasu in rasu do višav user posted image  matr res sm ponosna!!!

pa sm jo še vprašala, kako je s temi avtosedeži in je rekla, da čim se otrok že sam usede naj tudi v avtu sedi. torej naj ima raven in pokončen sedež in nič več nagnjen... ampak verjetno za dolgo pot še vedno pride prav, če se stol da nagniti...
in sem jo še glede kolesarskega sedeža vprašala in je prav tako rekla, da že lahko gremo na kolo, saj že Sara fajn sedi... edino res me pa moti, da je stolček zadaj na kolesu in če greš sam res nimaš nadzora nad otrokom... sedež za na balanco pa naj bi bil sploh prepovedan... so mi rekli. tako da ko bomo šli na kolo, bomo šli vsi trije, da jaz lahko vozim za atijem in Saro in jo mam tako na očeh...

vreme je sicer za en user posted image  tako da bova verjetno šli na "sprehod" kar v nakupovalni center user posted image  

leeeeep dan vsem!

ž

No superca za pohvalo in da je vse ok.

clock-img

13.05.2009, 16:40

clock-img

pf

pencil-img

4436

Kaj mislite ali ni to vse skupaj prehitro?

Pupca od Morango se je že pred dvema tednoma postavljala na noge...... sem vidla na lastne oči... Pa od ene moje frendice, se je sinek tudi pri 7 postavljal na noge...

Naša Lara ima še vedno jogi v najvišjem položaju..... ni straha, da bi ven padla.... user posted image

user posted image user posted image user posted image

ko je bila pri nas patronažna glede uvajanja GH, je rekla, da je bila prej pri eni mamici tudi glede GH, torej je bil otročiček star skoraj 6 mesecev in je rekla, da se ji kaj takega še ni zgodilo: fantiček sedi na tleh ob njeni nogi in kar naenkrat se je prime za hlačnico in se dvigne... ok, je pomislila, tole se mu je pa res posrečilo. potem ga posadijo na kavč in je bil spet 1, 2, 3 pokonci... pri 5 mesecih! patronažna je rekla, da je samo gledala, ker je res že dosti dojenčkov videla, ampak kaj takega pa še ne.

kaj čmo, eni so hitri.

od moje prijateljice fantek, rojen konec januarja, je našo A tudi že prehitel po kilaži, po cm sta skoraj na istem...pa je naša A tudi med septembrčki bolj pri težkih! skratka, januarček ima 9,3 kg!

Samo to je pa ful too much, to tudi ni zdravo.

clock-img

13.05.2009, 16:44

clock-img

pf

pencil-img

4436

midve z A greva pa zdaj v šoping. rabimo novo spalno vrečo, tako čisto tanko. naša punca namreč spi na hrbtu in drži noge v zrak. šele, ko trdno zaspi, ji noge dol padejo. user posted image
nemogoče jo je pokrit.
kam se splača pogledat za take čist tanke spalne vreče?

Olivija v Kiku sem videla tanke spalne vreče.

clock-img

13.05.2009, 16:47

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Jazzy - nabavili smo tistega kužka user posted image . Pa se mi zdi, da je bolj všeč meni kot T user posted image user posted image user posted image

a pametnega kužka, ki govori slovensko?
naši A je ful všeč

Poje, pa govori: kuku vidim te, noga - moja noga itd itd. Skratka men se že meša ko ga slišim....user posted image

Kolegice so mi rekle, da ti čez čas tak tečen postane, da bi ga najraje kar čez okno fliknil. user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2009, 16:50

clock-img

pf

pencil-img

4436

No superca.

clock-img

13.05.2009, 17:05

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: pf

skratka, januarček ima 9,3 kg!

jah...saj njegovo mamico tudi skrbi...ampak je izključno samo dojen in zdravniki pravjo, da je vse ok.

clock-img

13.05.2009, 17:07

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

Olivija v Kiku sem videla tanke spalne vreče.

hvala za nasvet... ker nisem imela veliko časa, sem jo vzela kar v BC (32 eur user posted image ).
moram pa nakupit še nekaj poletne kolekcije. to pa sigurno ne bom v BC, ker je predrago. danes sem dobila vrnjeno dohodnino, pa sem skoraj vse pustila v BC...kar je ostalo, pa še v mullerju user posted image

clock-img

13.05.2009, 17:08

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

clock-img

13.05.2009, 17:10

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Leyla na poroki

user posted image  

user posted image

clock-img

13.05.2009, 17:11

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

user posted image  

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 13.5.2009 17:16:26 >

clock-img

13.05.2009, 17:21

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image  

kaj sem zamudila??

clock-img

13.05.2009, 17:46

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image  

kaj sem zamudila??

poglej na FB

clock-img

13.05.2009, 18:05

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Kaj mislite ali ni to vse skupaj prehitro?

Pupca od Morango se je že pred dvema tednoma postavljala na noge...... sem vidla na lastne oči... Pa od ene moje frendice, se je sinek tudi pri 7 postavljal na noge...

Naša Lara ima še vedno jogi v najvišjem položaju..... ni straha, da bi ven padla.... user posted image

ko je bila pri nas patronažna glede uvajanja GH, je rekla, da je bila prej pri eni mamici tudi glede GH, torej je bil otročiček star skoraj 6 mesecev in je rekla, da se ji kaj takega še ni zgodilo: fantiček sedi na tleh ob njeni nogi in kar naenkrat se je prime za hlačnico in se dvigne... ok, je pomislila, tole se mu je pa res posrečilo. potem ga posadijo na kavč in je bil spet 1, 2, 3 pokonci... pri 5 mesecih! patronažna je rekla, da je samo gledala, ker je res že dosti dojenčkov videla, ampak kaj takega pa še ne.

kaj čmo, eni so hitri.

od moje prijateljice fantek, rojen konec januarja, je našo A tudi že prehitel po kilaži, po cm sta skoraj na istem...pa je naša A tudi med septembrčki bolj pri težkih! skratka, januarček ima 9,3 kg!

Ma joj..... ma meni to tku grdo zgleda, ko pustite v citatu td tist, kr nočeste komentirat.... ko razmetano stanovanje.. user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

13.05.2009, 18:09

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

user posted image  

Kako si lahko ponosna mami!!!

clock-img

13.05.2009, 18:10

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

čudno, zunaj na dekci pa niti par minut ne sedi, ampak gre takoj v akcijo puljenja trave user posted image user posted image user posted image

A jo imaš samo na dekci, ali je še kaj spodaj?

clock-img

13.05.2009, 18:38

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

A jo imaš samo na dekci, ali je še kaj spodaj?

če sumim, da bi lahko bilo mokro, dam še kak karton spodaj. sicer pa samo dekca. pod njo pa trava.

clock-img

13.05.2009, 18:45

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Samo ne mi o tem moon cupu.... sem se  dva ciklusa mučila z njim.... mene je tko bolelo to reč ven vzet in mi je vsakič tak stres predstavljalo, da sem obakrat migreno dobila... plus, da sem bila krvava pol do komolcev....in zraven sm mogla še vlošk met.... sem ga kr v smeti zabrisala.... škoda, da ga nisem prodala... hahaha

clock-img

13.05.2009, 18:48

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Sem gledala na netu senčnik Pepeny. Pozna katera?

Mi.. je fajn.. user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem