writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)

clock-img

21.05.2009, 09:37

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..mogoče le rata via lj....

...bom še javila kako in kaj...

štajerke pridete v lj? a to bo eno ta veliko srečanje???

clock-img

21.05.2009, 09:42

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

a katera razmišlja o tem......

PRAVICE IZ NASLOVA KRAJŠEGA DELOVNEGA ČASA ZARADI STARŠEVSTVA

jaz sicer nisem razmišljala o tem... itak imam tako službo, da je treba zelooo redko dlje ostat... edino če bi vzela 4 ure, potem bi lažje naredila še tistih par izpitov.... čeprav malo dvomim, ker bo A v varstvu pri tašči in bo ona verjetno pričakovala, da pridem po A, ko sem doma...

mah, te tašče...ko je treba vse tako v rokavicah okol njih, drugač je kar užaljenost tu... moji mami lahko pa direkt vse povem, pa se normalno zmeniva vse....

clock-img

21.05.2009, 09:43

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

berem, da lepo spančkate user posted image  user posted image  user posted image
super!

clock-img

21.05.2009, 10:43

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Se pa kar precej pozna finančno, ampak kaj čemo, vsega pač človek ne more imeti.

Eh, vsaj nepotrebne navlake ne boš imela v stanovanju.... Lepo, dej... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

21.05.2009, 10:55

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Fišika..... super bi bilo... samo ne me rajcat preveč.... ki jaz se že veselim... user posted image Rabiš kej Refoška, šnopsa, teranovega likerja? Kakšno knjigo v istrskem narečju? user posted image

Babetine... mene tkooooo hrbet boli... ma mislim,da ni iz hrbtenice..... Tam v predelu pljuč nekako me boli.... ponoči se komaj obračam.... ali, ko malo sklonem glavo, ko rame sključim.... pa tudi pri drugih gibih- če se zasukam, recimo... če se cela sklonim pa ne. Ma kaj bi to bilo?
Čez dan, ko se premikam, je boljš... ma zjutraj je bla prow kriza. V enem momentu, nisem Lare mogla dvignit, je opazla, da je nekaj narobe, so kr solzice pritekle....

Spanje naše pupike se je vrnilo na stare tire.... sem opazla, da če zaspi brez dude, boljše spi, oz. se ne prebuja..... in tudi, če ji rata zaspat sama (da nisem v sobi v trenutku, ko jo zmanjka) tudi.

Mi hodimo ven ob 11h... Prej nam ne rata, ker ob 10h ponavadi zaspi.... Ona ima itak tisti Pepeni senčnik, ki odbija UV žarke in je senčka kr globoka. Jaz pa skačem od sence do sence... hahaha
Zdej se je ravno zbudila, jo slišim čebljat....

Aja, včeraj sva se z Me to you in Lano Nejo dobile v Bernardinu.... Ma jst sem se imela tok lušno, no... user posted image Možek pa je bil menda malo užaljen, ker sem ji rekla, da naj mu da kr fraj.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

21.05.2009, 11:00

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Babetine... mene tkooooo hrbet boli... ma mislim,da ni iz hrbtenice..... Tam v predelu pljuč nekako me boli.... ponoči se komaj obračam.... ali, ko malo sklonem glavo, ko rame sključim.... pa tudi pri drugih gibih- če se zasukam, recimo... če se cela sklonim pa ne. Ma kaj bi to bilo?
Čez dan, ko se premikam, je boljš... ma zjutraj je bla prow kriza.

Mogoče si se kdaj malo čudno zaležalauser posted image user posted image Men se je enkrat zgodilo, da ko sem zjutraj vstala nisem mogla dvignit ene roke, glave nisem mogla premikat levo in desno in sem bila kot en robot, ko sem kašljala me je bolelo. In je trajalo kake 4 dni, pol pa je šlo počasi na bolje. Zgleda da sem v enem čudnem položaju spala in se je kaj zaskočilo.

Ma bolel je pa k suser posted image !

clock-img

21.05.2009, 13:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dober dan...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.05.2009, 13:09

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

a katera razmišlja o tem......

PRAVICE IZ NASLOVA KRAJŠEGA DELOVNEGA ČASA ZARADI STARŠEVSTVA

mah,,pri nas je itak brezveze...nebi niti to pomagalo,tja kamor bi morala it delat po porodniški....tak da niti ne grem...
bom pa iskala službo zjutraj,pa mi je vseeno,al je to 4 ali 6 ali 8 ur,samo da imam urejen delovnik in da sem popoldan in zvečer doma....

mi pa ena kolegica dopoveduje,da baje nek zakon dovoljuje baje da mati lahko dela samo zjutraj....jaz pa to prvič slišim...se kateri kaj bliska??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.05.2009, 13:30

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

...samo oznacim stran, do kod sem vas prebralauser posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

21.05.2009, 13:36

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

...samo oznacim stran, do kod sem vas prebralauser posted image

a spet samo merkacije daješ ....user posted image

clock-img

21.05.2009, 13:38

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

kako je v Berlinu? tudi tako vroče..... 

clock-img

21.05.2009, 13:39

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

..jaz še zdaj nisem dala malemu osebne delat...pa samo 1 mesec imam še časauser posted image

kako sliko ste ve imele?  domačo al od fotografa?

clock-img

21.05.2009, 13:49

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...živjo....imam rač. nazaj user posted image user posted image user posted image ....vse nastavitve so na novo tak da sem komi poštudirala in tuki gor prilezla...na vse druge forume,druge debate se morem jovo na novo prijavit,sam ko gesla več ne vem za vseuser posted image ....izgubila sem pa vse podatke,maile in še,in šeuser posted image user posted image user posted image ....ma glavno da so fotke ohranjeneuser posted image ....

user posted image ne se sekirat....saj jaz sem tudi zdej mal preletela dedate za teden nazaj pa me nobeden ni šmirglal...no razen izjemuser posted image ...in se sploh ne sekiramuser posted image user posted image user posted image .....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

21.05.2009, 14:09

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image a si ti dobila ZSuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

21.05.2009, 14:57

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz sem se odločila za skrajšani delovni čas in bom na začetku junija poslala vlogo. Bom delala šest ur do njenega tretjega leta.

a ni 4 ure in ne 6 al si lahko izbereš?

...mene tudi mika, samo v službi bi jih kap...ker me že ful čakajouser posted image

Od štirih ur dalje si izbiraš. Lahko štiri, pet, šest....

clock-img

21.05.2009, 15:01

clock-img

pf

pencil-img

4436

..jaz še zdaj nisem dala malemu osebne delat...pa samo 1 mesec imam še časauser posted image

Od fotografa, mislim da home made sploh ne velja.

clock-img

21.05.2009, 16:58

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image a si ti dobila ZSuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

če misliš knjižico ...sem...samo nimam ...nekaj mam samo točno ne vem kaj je ...bom pol pogledala....

....moj prst..palec še vedno ni boljše...in ja nisem še šla do dr. ....grem v ponedeljek...user posted image

clock-img

21.05.2009, 16:59

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...živjo....imam rač. nazaj user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image  dobrodošla nazaj.... pa hvalabogu za slikice....

...šibamo zdaj spet ven...

clock-img

21.05.2009, 17:11

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Od fotografa.

clock-img

21.05.2009, 17:12

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

...živjo....imam rač. nazaj user posted image user posted image user posted image ....vse nastavitve so na novo tak da sem komi poštudirala in tuki gor prilezla...na vse druge forume,druge debate se morem jovo na novo prijavit,sam ko gesla več ne vem za vseuser posted image ....izgubila sem pa vse podatke,maile in še,in šeuser posted image user posted image user posted image ....ma glavno da so fotke ohranjeneuser posted image ....

user posted image ne se sekirat....saj jaz sem tudi zdej mal preletela dedate za teden nazaj pa me nobeden ni šmirglal...no razen izjemuser posted image ...in se sploh ne sekiramuser posted image user posted image user posted image .....

Super za fotke!!! Drugo bo že, dej.

clock-img

21.05.2009, 17:33

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

clock-img

21.05.2009, 17:56

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

heeeeej punce kje je poročilo o današnjem potepanju + slikice? sm mal firbčne sorte baba user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

clock-img

21.05.2009, 17:58

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

...živjo....imam rač. nazaj user posted image user posted image user posted image ....

supeeeeeer in dobrodošla spet v rr svet user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

clock-img

21.05.2009, 18:05

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

Živjo!

No, mal sem se že odpočila od današnjega pohajkovanja po Rožniku in Tivoliju. Tale vročina je prav zahrbtna.

No in še ena slikica: ko smo prisopihale na vrh, so vsi trije heroji zaspali. Eni za malo krajši, drugi pa za daljši čas:

user posted image

clock-img

21.05.2009, 18:05

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

Welcome back!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem