writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)

clock-img

21.05.2009, 19:37

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

http://www.delo.si/clanek/81283

Zanimiv članek. Ej samo kak pa meni grejo na živce taki komentarji, ko so tam spodaj napisani. Mislim kje imajo ljudje oliko, če sploh? user posted image Pa kake besede uporabljajo.

clock-img

21.05.2009, 19:40

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Živjo!

No, mal sem se že odpočila od današnjega pohajkovanja po Rožniku in Tivoliju. Tale vročina je prav zahrbtna.

No in še ena slikica: ko smo prisopihale na vrh, so vsi trije heroji zaspali. Eni za malo krajši, drugi pa za daljši čas:

user posted image

Kak lepo spijo. Kak dolgo se pa hodi sploh na Rožnik?

clock-img

21.05.2009, 19:43

clock-img

pf

pencil-img

4436

Aja pa Gloria valjda da smo te pogrešale, saj tudi o MTY sedaj ne pišemo, ko je na morju in jo vseeno pogrešamo. Dobrodošla nazaj in super za slikce, mail naslove boš pa že dobila še in druge zadeve tudi. user posted image

clock-img

21.05.2009, 19:44

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

http://www.delo.si/clanek/81283

Zanimiv članek. Ej samo kak pa meni grejo na živce taki komentarji, ko so tam spodaj napisani. Mislim kje imajo ljudje oliko, če sploh? user posted image Pa kake besede uporabljajo.

...sam res eni so pa čist prefuser posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

21.05.2009, 19:44

clock-img

pf

pencil-img

4436

Grem zalivat vrt, ker ni nobene na spregled.

clock-img

21.05.2009, 19:45

clock-img

pf

pencil-img

4436

Gloria a Nik že kaj puza?

clock-img

21.05.2009, 19:45

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Živjo!

No, mal sem se že odpočila od današnjega pohajkovanja po Rožniku in Tivoliju. Tale vročina je prav zahrbtna.

No in še ena slikica: ko smo prisopihale na vrh, so vsi trije heroji zaspali. Eni za malo krajši, drugi pa za daljši čas:

user posted image

Kak lepo spijo. Kak dolgo se pa hodi sploh na Rožnik?

...joj zaspančki mali user posted image user posted image user posted image ...mi se pa spet z Lana Luno dobimo po 12.06.v Čateških....

clock-img

21.05.2009, 19:47

clock-img

pf

pencil-img

4436

Vprašam ker tu pri nas zadnje čase ful mamice sprašujejo druga drugo, če njihovi otročki že puzajo in ugotavljamo, da jih v bistvu ful malo puza. Ampak meni pa se vseeno zdi, da včasih so pa "vsi" puzali. Kaj pa vem?

clock-img

21.05.2009, 19:48

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbetuser posted image ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to touser posted image )....drugače smo pa mi bolj lene sorteuser posted image ....imamo pa že 10,495g.user posted image ....Lana pa že nekaj časa puza a ne....

clock-img

21.05.2009, 19:49

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Grem zalivat vrt, ker ni nobene na spregled.

...jaz sem ga pa glih karuser posted image ...zdej grem pa nekaj za pod zob nardit....

clock-img

clock-img

pf

pencil-img

4436

Jazzy moja Lana zgleda bolj taki suhec kot tvoja Lija. Koliko si že napisala da tehta?

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Vprašam ker tu pri nas zadnje čase ful mamice sprašujejo druga drugo, če njihovi otročki že puzajo in ugotavljamo, da jih v bistvu ful malo puza. Ampak meni pa se vseeno zdi, da včasih so pa "vsi" puzali. Kaj pa vem?

Naša A nikoli ni...ona je kar hodit začela...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.05.2009, 19:50

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...jaz sem ga pa glih karuser posted image ...zdej grem pa nekaj za pod zob nardit....

meni pa je kruha zmanjkali,pa se moram s smokiji basat...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.05.2009, 19:51

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Aja pa Gloria valjda da smo te pogrešale, saj tudi o MTY sedaj ne pišemo, ko je na morju in jo vseeno pogrešamo. Dobrodošla nazaj in super za slikce, mail naslove boš pa že dobila še in druge zadeve tudi. user posted image

...saj normalno da ne pišete o eni ko je ni....sem vas pa zadnjič pozdravla ko sem bila pri sosedi na rač. in je bil mrk...no tko kot user posted image praviuser posted image ....nič grem pa mogoče še kaj pridem....

clock-img

21.05.2009, 19:51

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

user posted image

ooooooooo kok so fletni  user posted image  ko mali angelčki!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

clock-img

21.05.2009, 19:52

clock-img

pf

pencil-img

4436

...ne....zdej se en teden obrača iz trebuha na hrbetuser posted image ....namiguje na puzanje(saj veš glava dol,pa odriv na nogice...no če je to touser posted image )....drugače smo pa mi bolj lene sorteuser posted image ....imamo pa že 10,495g.user posted image ....Lana pa že nekaj časa puza a ne....

Dva meseca nazaj ali pa že malo več je puzala naprej in nazaj, sedaj pa več noče. Nekaj se suče, namrdava, steguje, rito gor, glavo dol, kolena k sebi. Mislim komedija. Zgleda, da ne bo nič od njenega puzanja. Mah saj se ne sekiram, ampak je zanimivo, ker je že. Isto je bilo s kotaljenjem. Ful dolgo časa nazaj se je že kotalila, pol mesec in nekaj nič, pol pa spet ful. Vrabec mali.

clock-img

21.05.2009, 19:53

clock-img

pf

pencil-img

4436

...saj normalno da ne pišete o eni ko je ni....sem vas pa zadnjič pozdravla ko sem bila pri sosedi na rač. in je bil mrk...no tko kot user posted image praviuser posted image ....nič grem pa mogoče še kaj pridem....

Ma kaj se češ to sekirat. Jaz imam pa tako srečo, da stalno, ko se čekiram ni nikjer nobene in pol bluzim tja v en dan. Kaj češ.

clock-img

21.05.2009, 19:53

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Dva meseca nazaj ali pa že malo več je puzala naprej in nazaj, sedaj pa več noče. Nekaj se suče, namrdava, steguje, rito gor, glavo dol, kolena k sebi. Mislim komedija. Zgleda, da ne bo nič od njenega puzanja. Mah saj se ne sekiram, ampak je zanimivo, ker je že. Isto je bilo s kotaljenjem. Ful dolgo časa nazaj se je že kotalila, pol mesec in nekaj nič, pol pa spet ful. Vrabec mali.

...ja pa kaj ponavadi ni tko da ko začne puzat,kotalit se, dela to še bolj intenzivno ali pa gre na naslednji korak(postavljanje na nogiceuser posted image )...jaz mam tudi občutek da Nik ne bo puzal...no kaj pa vemuser posted image

clock-img

21.05.2009, 19:54

clock-img

pf

pencil-img

4436

Pridem nazaj, moram iti na vrt.

clock-img

21.05.2009, 19:55

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ma kaj se češ to sekirat. Jaz imam pa tako srečo, da stalno, ko se čekiram ni nikjer nobene in pol bluzim tja v en dan. Kaj češ.

jaz pa se okol takih stvari ne sekiram..je prav če je ali če ni....pišem,pa kloftam,če kdo bere ali pa neuser posted image

clock-img

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

ja tako je tudi Sara začela... kar pripravi se mami!!! kmalu bodo vsa tla po stanovanju pobrisana user posted image  
in pa user posted image user posted image user posted image  za težo! priden tale tvoj mišek!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

clock-img

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...saj se ne....grem ker bota moja dva *moška sostanovalca* ostala praznih ustuser posted image ...pri nas še ne kaže na izumrtje,prej na gladuser posted image user posted image user posted image ....

clock-img

21.05.2009, 19:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

...ja pa kaj ponavadi ni tko da ko začne puzat,kotalit se, dela to še bolj intenzivno ali pa gre na naslednji korak(postavljanje na nogiceuser posted image )...jaz mam tudi občutek da Nik ne bo puzal...no kaj pa vemuser posted image

ma ne...še na noge se ne dajo nekateri sami....šele ko jih začneš voditi,komaj malo kobacajo...eni,ko pa so bolj živahni,pa poskušajo vse možno...

clock-img

21.05.2009, 19:57

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

ja tako je tudi Sara začela... kar pripravi se mami!!! kmalu bodo vsa tla po stanovanju pobrisana user posted image  
in pa user posted image user posted image user posted image  za težo! priden tale tvoj mišek!!!

...ja velik je pa prvi mesec da je dobil samo 495 g. ker do zdej je bilo najmanj 1100g.user posted image ..no pol nas pa čaka puzanje...bravo Nikuser posted image

clock-img

21.05.2009, 19:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

grem punce poštimat za spanje...se kasneje tipkamo...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem