writing-img

RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del

clock-img

12.05.2009, 23:16

clock-img

lili3

pencil-img

467

glugluglu, men pa Aljaž na laptopu, tipke ven vleče, sploh ne morem bit več na računalniku, ko je on v sobi, ker je takoj zraven in mi ploščice dol vleče.

clock-img

12.05.2009, 23:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

clock-img

lili3

pencil-img

467

pa začel je kobacatuser posted image

morm poslat zimski ZS

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.05.2009, 23:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.05.2009, 23:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.05.2009, 23:20

clock-img

lili3

pencil-img

467

Men so pa zdaj, ko sem nehala dojit še bolj začel izpadat lasje.user posted image

Mi je frizerka že prej rekla, da mi bodo verjetno še bolj začeli izpadat, ko neham dojit, pa sem upala da se moti, ampak se žal ni. Zdaj pa komaj čakam prvo M, pa upam da se to konča, kr drugač bom kr plešasta ratala.

clock-img

12.05.2009, 23:23

clock-img

lili3

pencil-img

467

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: lili3

morm poslat zimski ZS

user posted image user posted image user posted image

mi pa še kar po trebušku šibamo...ne zna skordinirat riti,pa noge in roke

aja, reče pa mama user posted image user posted image user posted image user posted image , ...............potem pa pokaže na atijauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj Aljaž še tudi kdaj gre po trebuhu, če se mu mudi (pridit do računalnikauser posted image ), ampak večinoma gre kr po kolenih. Včeraj je pa pozabil roke, in pristal z glavo na parketu. Rezultat: buška na čelu. user posted image

clock-img

12.05.2009, 23:31

clock-img

anikabd

pencil-img

253

Dober večer,

končno sem prišla da računalnika.

Men so pa zdaj, ko sem nehala dojit še bolj začel izpadat lasje.user posted image

Mi je frizerka že prej rekla, da mi bodo verjetno še bolj začeli izpadat, ko neham dojit, pa sem upala da se moti, ampak se žal ni. Zdaj pa komaj čakam prvo M, pa upam da se to konča, kr drugač bom kr plešasta ratala.

Tudi meni so šele takrat začeli izpadati lasje. In to v šopih. Potem pa sem kupila v lekarni šampon proti izpadanju las Fitoval in mi zdaj full manj izpadajo.

Mi imamo se fajn ce vam prav je al' ne nam važno je le da imamo se fajn.

clock-img

12.05.2009, 23:34

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Punce ne me sprašit z izpadanjem las, mi še nismo prenehali z mojim, pa sem že imela izpadanje v velikih šopih. Fitoval res ful pomaga.

Dohodnina - jaz bom tudi morala plačat user posted image

Zmatrana sem in sitna. Skrajni čas, da grem spat.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

12.05.2009, 23:36

clock-img

anikabd

pencil-img

253

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

morm poslat zimski ZS

user posted image user posted image user posted image

mi pa še kar po trebušku šibamo...ne zna skordinirat riti,pa noge in roke

aja, reče pa mama user posted image user posted image user posted image user posted image , ...............potem pa pokaže na atijauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj Aljaž še tudi kdaj gre po trebuhu, če se mu mudi (pridit do računalnikauser posted image ), ampak večinoma gre kr po kolenih. Včeraj je pa pozabil roke, in pristal z glavo na parketu. Rezultat: buška na čelu. user posted image

Tudi Filip se je začel kobacati in kar nekaj bušk ima. Roke ga kar ne ubogajo ali pa pozabi nanje.

clock-img

12.05.2009, 23:37

clock-img

anikabd

pencil-img

253

Majuska želim ti mirno noč.

clock-img

12.05.2009, 23:40

clock-img

anikabd

pencil-img

253

Dohodnino tudi jaz še nisem dobila.
Sem pa šla preverit na Dursovo stran če so mi že poslali in naj bi jo dobila v kratkem.

clock-img

12.05.2009, 23:41

clock-img

lili3

pencil-img

467

IZVIRNO SPOROČILO: anikabd

Dober večer,

končno sem prišla da računalnika.

Tudi meni so šele takrat začeli izpadati lasje. In to v šopih. Potem pa sem kupila v lekarni šampon proti izpadanju las Fitoval in mi zdaj full manj izpadajo.

Ja, saj jaz sem že tudi prej imela Fitoval, pa je bilo malo bolje. Očitno ga bo treba spet nabavit.

clock-img

12.05.2009, 23:46

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

glede na to, da so nam tlakovce ravnokar položili bom pa to pela in počela čez nekaj letuser posted image

http://www.mojvideo.com/video-ne-grem-na-kolena/3d6ddd4b98ea2bb5a154

clock-img

12.05.2009, 23:52

clock-img

anikabd

pencil-img

253

Zdaj ko se je začela sezona marčes in komarjev, me zanima kako zaščitite otroke.
Kaj uporabljate kremo ali sprej?

clock-img

12.05.2009, 23:57

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

sprej, da našpricam še po obleki

clock-img

13.05.2009, 00:02

clock-img

lili3

pencil-img

467

Katerega pa?

clock-img

13.05.2009, 00:05

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

off, tisti, ki je tudi za mlajše otroke

clock-img

13.05.2009, 06:49

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Dobro jutro!

Ma, ob 00.53 me je nekdo klical s skrite številke, mamo mu ..... Skoraj me je kap! Ko sem se javila, je prekinil. In šele danes je priletel en sms, ki je bil očitno poslan že okoli 23.00 ure z neko lepo vsebino, o ljubezni, dajanju... Komu kaj ni jasno???

Pa še we are sorry....user posted image

clock-img

13.05.2009, 07:17

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

'jutro pupe,

moj otrok sploh ni resen ... se zbuja ob 7h ... jest pa vsa zadeta hodim flaške gret ...

Uživajte!
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

13.05.2009, 07:57

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Majuska: tole je pa res sredi noči za vaju? user posted image zate...

Me je pa pravkar klicala prijateljica, ki ima hčerko enako staro kot je Ana in je morala ostati v bolnici (tamala mislim), saj ima že tri mesece hude glavobole. Do sedaj so jo samo odpikali, da si tamala izmišljuje, sedaj je pa kar naenkrat nekam resno?? Držim pesti, pa dajte še ve kako pozitivno misel tja poslat, prosim. Hvala.

clock-img

13.05.2009, 08:06

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

dobro jutro,

neboglasnica, držimo pesti za prijateljico, user posted image user posted image user posted image ja pa kaj so delali 3 mesece, prej pa nobene raziskave, ali kaj? Samo, da ni kaj hujšega, oz. , da niso prepozni za kaj.

jutri bom pa jaz zgodnja, bom vadila vstajanje in rihtanje za službo, grem z Mitjem v Lj še pred 7.00user posted image . Moram v službo se zmenit za dopust in kako naprej, potem pa cel kup opravkov, vmes še upam, da mi bo uspelo priti v Tivoli.

clock-img

13.05.2009, 08:17

clock-img

netki

pencil-img

3488

jutro

joj ste klofale zvečer....

no glede daril ima pri nas tašča smisel za to, pa ja de......če mu kupi kaj za oblečt mu sicer kupi v modri barvi, ampak gor pa rožice, bleščice......user posted image user posted image to se je pri obeh včasih zgodilo.....no sej včasih pa zadane bistvo
pa ena kolegica mi je kupila ob rojstvu tilna bodije ki so bili še žigatu preveliki in zraven reče da mu bo verjetno še malo preveliko!user posted image

aja kaj pa če se je bastian mal zmotla pri velikosti gala....žiga je imel pri 3 letih 96 cm....če je prav more bit pa ornk dec

clock-img

13.05.2009, 08:18

clock-img

netki

pencil-img

3488

kaj zdej jutri celje????? vreme bo čudovito!!!!

dejte rečt

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem