IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
to se pa tud jz sprašujem kje so vse.. mogoče
.. dan je glih pravi... lenoben deževen.. idealno za cartanje
jz se pa ne sekiram.. tud v ene hlače se ne spravim k sem jih mela pred nosečnostjo.. pa se ne mislim sekirat zdej... pa tud ne mislim zdej hitr hujšat.. kupla sem si večjo konfekcijo
Imaš vsaj razlog, da greš v šoping, ane? Ker drugač nimaš nič za oblečt.
davčna številka - Tisa je še ni dobila pa bo čez 1 teden stara že 2 meseca. Zaenkrat je ne rabim, tko da me ne briga.
vraže - Tisa je bila spočeta kar dosti dni po ovulaciji. Sem mislila, da ne more nič več ratat takrat.

Je pa bila delno načrtovana. Sva hotela počas začet delat na

... pa je ratalo že pri prvem .

Jst sem si želela punčko, moj najprej fantka. Ampak si je premislil in hotel tudi on punčko, še preden sva izvedela za spol.

Za naslednje otroke mi je vseeno, čeprav so punčke zakon!
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Za vnaprej je pa tako,...jst sem do poroda rekla da bomo imeli 2-3 otroke. Ampak mislim, da bomo ostali kr pri enem in edinem Aneju, čeprav ati nekaj menca. Ženska je itak glavna, če bo al nebo, kajne.
A ni to hecno, jaz pa ravno obratno - prej samo enega, zdaj pa že razmišljam o tem, kako grozno, če ne bom v sebi nikoli več čutila brcik.
Midva sva pa že prej govorila, da bi imela 3 otroke. Samo sem vedno dodala še: "Vprašajte me po 1. porodu." No, tudi zdej pravim, da bi jih imela 3.
temenca - Tisa jih ima malo. Večkrat na dan jo namaževa z oljem po glavici. Enkrat sva ji dala prepojeno vatko gor in čez kapico ter pustila čez noč. Zanekrat se mi zdi, da ni pretirano, tko da tudi posebej ne ukrepava. Do kdaj se pa pojavlja to? Aja,
blue, naša jih ima tudi na obrveh. Tam se ji je začelo in zdej že izginja.
morje - konec julija v Barbarigo.

Pa potem mogoče še septembra kam, če nam bo prvič lepo. Morava it Tiso slikat in ji delat potni list. Tega slikanja si ne najbolš predstavljam...
KatMat, dobro opravi!