IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
dudi super, hvala za link!
Zdej vem, kam bom investirala naslednjih 60€
pokica Hana ma tud tko, mozoljčke, ki jih ima tudi po lasišču,pa bele pike, pa to liso na zatilju. Pa tud jst ne vem, kdaj nej bi to izginilo?Ampak naj bi bilo vse normalno.
Eeee, zdaj pa vem kaj je to Tanja_! Nam je danes pediat. rekla da ne rabimo nič skrbet, vsi ti mozoljčki beli-rdeči so normalni in se koža čisti, nas je celo pohvalila da ima Anej super lepo kožo, tisto odzadaj na zatilju-lasišču je pa od poroda in od njegove lege v trebuhu, ker je z glavico pritiskal na stene maternice, to je zgolj to in to ima ogromno novorojenčkov, to pa izzveni tja do 1 leta ali pa že prej, tak da ne rabimo čisto nič skrbet, ne jaz ne ti, pa nobena druga.
Drugače je pa naš Anej že pravi velik korenjak, tehta že 4420g in meri 55cm, ob odpustu iz bolnišnice 11dni po porodu je tehtal pa 3620g, tj. se je v pičlih 3 tednih zredil za kar 800g, kar je super dosti še za zdravega otroka, kaj šele za otroka z razcepljeno ustnico in nebom!!!

Bi kar vriskala od veselja. So ga pa v P napačno zmerili, so namerili takrat 57cm, ampak to ni možno, ker je zdaj meril 55cm, so menda še prstke na nogi zraven djali.

Je P rekla, da se to pri njih večkrat dogaja.

Obseg glavice je pa ostal enak 37cm. Drugače je pa vse čisto ok, je zrav kot ribica. Sem res vesela!
Spali smo danes spet super, se samo 2x hranili ponoči, pa še to je 1x ati vstal, pa čeprav ima vsak dan šiht. Je res pridkan atek!

Pa ko pride iz šihta, ga kar on prevzame in meni da dihat. Danes pa itak grem malo po nakupih sama v H&M za malega kupit nekaj bodijev z kratkimi rokavčki, pa sebi neke cotike, ko sem s kilami na predporodni HB, pa si bom kaj kupila. Pa ati bo tud kako majčko dobil seveda. Ta cajt bo pa ati čuval Aneja, mogoče bota celo prespala moj nakup. Mami bo pa zadihala malo.
Drugače je pa pr nas deževno, že skos in celo noč je deževalo, ampak sma prej vseeno šla na kratek sprehod, ko je samo rosilo malček, pa po kosilo hodima v OŠ oz. vrtec, da mi ni treba kuhat. Ati naš na vse gleda, da nam bo čim lepše. Mi vsaj tuhtat ni treba kaj kupit in kaj kuhat. Itak sem že preveč prekuhala, pa še bom, ko bo Anej mall večji.
Zdaj grem pa brat za nazaj, kaj ste načvekale in naklofale

!