Tanja_ ja, če bi bilo morje čisto, potem bi ti znalo še koristiti, tako pa rajši ne,... se pa naužij morskega zraka, že to je nekaj! Bo ta vikend kar pravo vreme! Pa
da se ti tile šivi že končno pozdravijo!
Je pa fino, da se s Hano pogovarjata že zdaj,... vse to pomaga pri kasnejšem dojemanju in besedišču,... in otrok zaznava ton glasu, ki ga pomirja,...
Vidim, petrazg, da sva danes kar istih misli
,... je že potem res, da je starševstvo pri drugem otročku bolj sproščeno in manj komplicirano. Smo že orali pri prvem,...
Čeprav midva še vedno kakšno hudo rečeva tudi zdaj,...
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Tanja: a lahko mojga pošljem k tvojmu v šolo?
To da bo on pospravu ne vem če se bo zgodl, raj čez kup skoč, pa tud če se spotakne, kot da bi pospravu
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Gledam poročila, v EU mamo baje pri nas najmanjšo rodnost. Pa taka gneča je v porodnišnicah.
ja itak... ne vrjamem... glede na gneče... res da drugod majo skoz gižve, mi pa šele letos.. prej je bla bolj žalost
Kaj pa veš, mogoče bomo pa čez nekaj let že kot Kitajci
Blueeyes, škoda, da je danes že šlo mimo,...

Kaj ma tist gor pajkice iz gume??
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Pol mi je pa razložu, da nej mu povem, kaj je za nardit in bo to naredu ampak da je on pač dec, ki ne vidi kaj je za pospravt. Tko da zdej mu kr vse sproti povem, kaj nej nardi. Je sicer malo počasneje, kot če bi sama, ampak je pa vseeno to veliko.
To mi je pa znano. Kot pri nama,... Ampak meni se ne da vedno govoriti, kaj naj naredi, ker nisem šef,...
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
ej babe čveke... a veste da smo že prehitele aprilčice s posti... he he.. si mamo pa res velik za povedat..
pa BTW a ste vidle da obstajajo že aprilčice 2010... kmalu bojo majčice 2010
joj kje je že to.... kok čas leto
avgusta začnejo, ne?
sem ravno premišljevala, če bom med njimi,...
se odločam, ali bi še imela enega ali ne,... zdaj ja, zdaj ne,...
imam dva čudovita otročka, po drugi strani bi pa imela rada tri čudovite otročke,... pa že zdaj tako norim včasih
nekdo se oglaša,... grem spat, lahko noč vam želim!