ne nism... ji bom zdejle eno sporočilce poslala da vidim kaj dogaja pri njih.. če jih njohova lepotička pusti spat
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Ti bi ji kr dva tedna dala, mi se nismo tok časa uvajale
ja res je, ampak nej ji bo ker zaključje sezono zmajčkov... jz sem pršla 6.5. s porodnišnice, 7.5. sem se pa že javila

takrat je bla Gaja še pridna... zdej pa zaspi sam če voha mami - torej na rokah.. tko da jo mam zdej v kengurujčku - pa spi k top

prov smrči
mislm teli mali ljudeki (beri:

) ... njim je vse oproščeno k so tko kjut.. če bi pa mi to skoz delal (sral, prdel, bruhal) bi nas mel pa za nekulturne
Tanja_ uh super, fajn ste spali,... očitno zdej prnašaš notr za vse nazaj
sm pa šla mal prej vn solato presajat, pa itak da se je začela dret... tko da je mogla žal mal počakat.. nisem mogla vsa blatna notr laufat k njej... k sem pa 5 minut kasnej pršla je bla pa že vijolična od dretja, z glave ji je kr teku švic... tale naša mala nas izkorišča
dudica jz tud samo gledam une lepe češnje, pa cedim sline... sem si pa zanč kupila zalogo češnjevega kompota, tko da mam enih 5 piksen.. bo za neki časa mir ... pol me bo pa že minilo k se jih bom najbrž prenajedla
FLASK_A sej moji so se tud prej tko trgali nohtki, pa sem samo do konca potegnila dol, zdej se ji pa ne več.. ne vem zakaj ne.. ma očitno že bolj trde... tko da včer sem ji to delala k je bla budna, pa ni nč protestirala... sam čudn je gledala.. edin pavčkov ji nisem mogla postrižt, k tko pestke skup stiska... no, une bomo pa drugič.. sej še niso tok veliki
taškica čestitke Andražu in Juriju za 1 mesec