writing-img

RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del

clock-img

15.05.2009, 07:17

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

jutro

kavica diši..njami, jest sem jo že spila
jest sem že od petih ouf...

zdej me pa zgleda trema daje pa sem pozabla kako se do zbilj prideuser posted image ...sej sem že mal po netu pobrskala da si osvežim spominuser posted image

pikica zakaj si pa ti slabo ninkala...

jest sem dobro samo premalo...bi še, pa sem mogla mojga pospremt k je šel zjutraj zgodaj na ac/dc u munchen...tko da mamo lahk afterček pr men donesuser posted image

clock-img

15.05.2009, 07:19

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

Dobro jutro!

pikica o ti sment, te pa bota v avtu oba spalauser posted image
aljaz se je ob 6 zbudil, zdaj pa spi, jaz pa se paklam, saj mam ze vse perajt, samo vodo se morm zavret, pa v termovko dat.
kdaj prideta?

clock-img

15.05.2009, 07:19

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jaz zanič... user posted image  Je pa moj otrok ko rožica, gospodič je mel dovolj spanja že ob 6h user posted image  Ti?

za en k.user posted image  ker je bilo najpre zamali full vroče in sva zluftala sobico,jo moga preoblečt,vodo pit,mleko-to vse je bilo ob 23.00.......no potem je pa zaspala in ker je bila z dekico pokrita ne kovterčkomse je skos obračala na hrbet in tolk telovadla z nogicam da se je odkrivala,pa še duda je skos ven padalauser posted image

lepote ki ti jih prinese user posted image ....sam kaj ko te zjutraj pogleda ti podari en nasmešek in si čist stoplen

clock-img

15.05.2009, 07:22

clock-img

Pikica_82

pencil-img

675

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

Dobro jutro!

pikica o ti sment, te pa bota v avtu oba spalauser posted image
aljaz se je ob 6 zbudil, zdaj pa spi, jaz pa se paklam, saj mam ze vse perajt, samo vodo se morm zavret, pa v termovko dat.
kdaj prideta?

Ma midva sva skor perajt, lahk počasi odrineva če ti je.
Ma ta nočni Novalac je za en k***, ob 19.30 ga je pojedel 210(!), se zbudil ob 24h, sva rešla z dudo, pa spet ob 1.30, je pojedel 90ml ga spet, pa je bil ob 4h spet pokonci user posted image  Sem ga dala k meni spat pa je "spal" do 6h.

clock-img

15.05.2009, 07:23

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jaz zanič... user posted image  Je pa moj otrok ko rožica, gospodič je mel dovolj spanja že ob 6h user posted image  Ti?

za en k.user posted image  ker je bilo najpre zamali full vroče in sva zluftala sobico,jo moga preoblečt,vodo pit,mleko-to vse je bilo ob 23.00.......no potem je pa zaspala in ker je bila z dekico pokrita ne kovterčkomse je skos obračala na hrbet in tolk telovadla z nogicam da se je odkrivala,pa še duda je skos ven padalauser posted image

lepote ki ti jih prinese user posted image ....sam kaj ko te zjutraj pogleda ti podari en nasmešek in si čist stoplen

ja se strinjam......sem vsakič zakl.ela ko sem mogla rit dvignit,ampak ko se bo zdele vsa spočita nasmejala,bom ji vse oprostila.......bom jutri boljše spala-upamuser posted image

s čim imate ponoči pokrite vaše malčke?jaz jo imam oblečeno v pižanico in pokrito s kovterčkom,pa ji je vroče,tko da je danes bila pokrita z dkico

clock-img

15.05.2009, 07:25

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

pikica pridita!pa gremo dol na kafe?al prideta gor na kofe?kavico mam, samo mleka neuser posted image

clock-img

15.05.2009, 07:29

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

majci jaz ga mam s kovtrckom, pa se tudi skoz odkriva, pa poten je, tud razmisljam, ce bi ga samo z dekico pokrila.....okno odpremo vcasih ponoci na kip, da se malo ohladi.

clock-img

15.05.2009, 07:29

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

ŠE 3,5 URE DO SREČANJA(vpijem od navdušenjauser posted image )user posted image

clock-img

15.05.2009, 07:31

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

majci jaz ga mam s kovtrckom, pa se tudi skoz odkriva, pa poten je, tud razmisljam, ce bi ga samo z dekico pokrila.....okno odpremo vcasih ponoci na kip, da se malo ohladi.

a imaš celo noč odprto okno?sem brala pri januarčih da imajo večimo celo noč odprte okne

clock-img

15.05.2009, 07:31

clock-img

Pikica_82

pencil-img

675

pikica pridita!pa gremo dol na kafe?al prideta gor na kofe?kavico mam, samo mleka neuser posted image

Kavice itak ne pijem, tak da ni panike tud za mleko user posted image  Ne vem, kaj je tebi boljše, doli al pri tebi? Men je vseeno.

clock-img

15.05.2009, 07:35

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

pridita gor!prvo nadstropje, na koncu hodnika desna vrata, rajnis.spodaj so vrata odprta!

majci nimam celo noc, ne upamuser posted image , sem smesna, ker mu je vroce, se pa vseeno bojim, ce bo predolgo odprto, da ga ne bi zeblo, ker se odkriva...

clock-img

15.05.2009, 07:37

clock-img

Pikica_82

pencil-img

675

Ok!

clock-img

15.05.2009, 07:43

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

majci nimam celo noc, ne upamuser posted image , sem smesna, ker mu je vroce, se pa vseeno bojim, ce bo predolgo odprto, da ga ne bi zeblo, ker se odkriva...

evo jaz isto.......bojim se da se bo prehladila ko je čisto premočena,pa da bi bilo odprto okno-sem čudna ni kejuser posted image

clock-img

15.05.2009, 07:43

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Jutro bejbe!

Vreme bo lepo user posted image , razen če bomo me dež naklepetale user posted image user posted image user posted image

Majchy - jest jo mam v pižamci pa jo pokrivam s kovterčkom, samo naša že z rokami tako krili da je samo na pol pokrita ko jo dvignem za jest. Kovterček je pa poleten, tud pozimi sem mela istga samo eno dekca je bla še čez.

Komej čakam da bomo tam user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

15.05.2009, 07:45

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

odoh ja kavico spit pa enga skadit, se vidimo kmaluuuuuuuuuuu!
JUUHUHUHUHUuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 07:46

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Jutro!

Jaz pijem kavico da se zbudimuser posted image user posted image user posted image zraven pa zbiram pogum za vožnjo v neznano user posted image .

tanci a prideš ti kej prej na igrišče (tako kot piskot), pa potem pešake do kolumbo?

clock-img

15.05.2009, 07:51

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Letim jest stvari pripravit zdele ko mala drema. Majchy ti se kar priprav bom že kakšno minuto prej pri teb - če nama bo ratalo pojest tja do 9.30 user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

15.05.2009, 07:53

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Hana se oglaša.......bova zgleda zdele jedle,potem naslednjo rundo  pa ob 11.30....madoniš glih tja omopršli ,pa bo že treba jestuser posted image user posted image user posted image

hvala za odgovore glede pokrivanjauser posted image user posted image user posted image

simona.......bova res najprej probale tavelik voziček spravit v avto,v skrajnem primeru pa samo podvozjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 07:54

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

majchy23 sej ne boš edina k bo svojga sončka tam nahranla. user posted image Moj v povprečju je na dve uri, včasih 3user posted image

clock-img

15.05.2009, 07:58

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

urša-nimam pojma pomoje ne bom prej prišla, ker če grem najprej na igrišče bom pol tud tam ostalauser posted image ...mislm da ga ne bom po pol ure spravla stran za noben dnar...mam kr mal treme kako bo ko bo treba zizat...no sej nas bo veliko pa bo kera mal erika pogledala da mi kam ne spiči

čeprav zadnje cajte je nekam sumljiv do tujcev, rabi nekaj cajta da se opogumi...upam da se ne bo dru, pol me boste usde postran gledale

clock-img

15.05.2009, 07:59

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

majchy-mojadva oba še šlafata, ampak bo tud treba kar kmal ko bomo ke pršli zizo na plano dat

clock-img

15.05.2009, 08:01

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

tanci29 veš kaj me k mamo enga že doma te sigurn ne bomo po stran gledale k smo vsega navajene. Sej pr nam bo pomoje tud panika k bom hotla da gremo user posted image user posted image user posted image Ne vem kako bo to z dvema , ampak če ne probaš ne veš. V najslabšem vremenu se spokamo v avto pa gremo dam.user posted image

clock-img

15.05.2009, 08:01

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

ah se bomo že porihtele ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 08:02

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
...upam da se ne bo dru, pol me boste usde postran gledale

ah dej nehi ga biksat no

clock-img

15.05.2009, 08:02

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Punce kaj delate pokonc če vam otroc spijo??? Jaz bi toook spala sam mi ne pustitauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem