dan
js se počasi odpravljam iz službe. dons je blo dela en kup (sem že več kot 9 ur tukaj), pa še ga imam pred sabo. v službo grem samo še 8x, ok če se mi v naslednjem tednu ne nabere + še za kakšen dan, zaenkrat imam 3 ure v dobrem. naslednji teden moram počasi tud moji sodelavki do konca razložit kako pa kaj, da bo vedla, kaj delat, medtem ko me ne bo.
počutj je odlično, razen bolečega otekanja celotnih rok se nimam kaj pritoževat. moj
je v nemčiji.
glede mačk, bi js prej komplicirala v smislu, ker se marsikater maček zna parkirat na otroka in na njem spat. dlaka verjetno ni še nikogar ubila (vsaj nikjer nisem zasledila, ...pa pustmo zdej alergike), no vseeno je pa fino vsaj v prvem mesecvu omejit dostop mačk in njenih dlak do
, ker je takrat še precej občutljiv. otroka pred dlakami pa tko ali tako ne moreš skrit, če ne drugega, ga nimaš ravno skos v postlci v spalnici, ampak ga tut kej vn odneseš, tam pa pač muce so. pa tud v sterilnem ga ni pametno držat, ker kako bo pa imunski sistem razvijal in krepil. neke panike okrog tega kar se mene tiče ni treba delat, ker nismo prvi, ki imamo dojenčka ob mačkah. sej psi tut puščajo svašta dlake, razen izjem, pa še nihče ni psa izoliral stran od dojenčka (ali pa tud).